minikmucizemmmmmm Hln72 7. Haftadan 16ya kadar bulantı kusma. Cinsiyeti öğrenmeye bir hafta kala hep tatlı, çikolata yemek istedim. Rüyamda sürekli erkek bebek gördüm ve tatlı yiyordum😃 şimdi 19 haftalık oluyoruz genellikle canım çikolata pasta yemek istiyor
AzraFarah Hln72 bende pek bir belirti yoktu, kızımda ne varsa oğlumda da aynı oldu. Sadece kizimda göğüslerimin ucu pembemsi gibi daha açık kahveydi, oğlumda koyu bir kahverengi renk aldı
Alpinannesi__ Hln72 sadece ilk zamanlar çok fazla uyumak istiyordum hala öyle 25 yaşına kadar ağzıma tatlı sürmemiştim şimdi ise her gün gofret yemek istiyorum 😂
Tqceks Hln72 ben ikisinde de hamile kalmadan önce bütün vücudum şişti ve kabız problemim oldu uzun bir süre. Bulantı hiç olmadı. Aşerme olarak ilkinde hep çikolata tatlı yedim. İkincisinde acı ve ekşi aşerdim hep.
mmervekaya Haftamdan 20. Haftama kadar bulantı kusma vardı ve hiç tatlı yiyemiyordum aksine sürekli turşu yiyordu. 20. Haftadan beri tatlı yiyorum. Şerbetli tatlı ağzıma sürmemiş biriyim deli gibi şerbetli tatlı çekiyor canım 😂💙💙
minikmucizemmmmmm Hln72 rica ederim canıım🌸 unuttum birde benim oğlan hep sağdaydı en başından beri sağ tarafım ekstra şiş🥰
Pnr60 Kusma miğde bulantısı hiç yaşamadım sadece tiksinme vardı uyudum bol bol ve deli gibi tatlı yedim halada yiyorum 32 haftamıza yaklaştık oğlumla 💙
Elaa_gozz Hln72 hiç bulantım olmadı ama aşırı uykum vardı hep uyuyordum tatlı asla yiyemedim hep erdir çiğköfte limonlu turşulu ekşili tuzlu şeyler yiyebildim aşırı soğan yedim mesela bir de 13. Haftadan itibaren bel ağrılarım başladı erkek çocuk bele vurur falan dediler ama diğer belirtilerimin hiç biri de erkek çocukla alakası yok 😅😅
Honeymom17 Deli gibi bulanti kusmam vardi 17.haftada gecti,ilk 3ay hep eksi yedim sanirim bulantimdan dolayi ama artik canim asiri tatli cekiyor cikolata ve cikolatali seyler
Symaaas Hln72 2 yaşında oğlum var acılı ekşili şeyler yedim hep tatlı normalde yemem hamilelikte asla yemedim tiksindim görmek bile istemiyordum 😂 Deli gibi uyku ve bel ağrısı malesef diğer türlü çok güzel geçti asla kusmadım aöa parfüm kokusundan ve bulaşık makinesinden tiksiniyordum sadece 🙂 2. Hamileyim Buda aynı ilerde ne olur bilemem henüz cinsiyet belli değil herkes aynı olmaz
Elaa_gozz Symaaas ayyy ben de ben de deterjan ve parfümlü kokulara hassasiyet oldu başka bir şey yoktu 🙈
gebebirisii Hln72 18. Haftaya kadar bulantı kusma vardı ne yesem cıkardım 4 kg vermiştim sonra kusmalar bitti gibi oldu sadece yemek yediğim zamanlar bi saat falan bulanıyor geciyor sonra. Suan 23. Haftadayım hafif halsizlikler oluyor sadece o da normal zaten
Hln72 gebebirisii benim sadece bir kere en fazla iki kere oldu bulantım onun dışında bel ağrısı birde kasık ağrısı daha 2 aylığım