Kızlar 25 haftalık gebeyim. Akşam yemek yedikten sonra benim vücuduma bi şeyler oluyor kasıklarım ağrımaya kemiklerm batmaya başlıyor sonra bir gaz sancısı giriyor ama adet sancısından beter tüm organlarımı yerinden çıkarıyorlar sanki. Saatlerce evde yürüyorum eşim sırtıma masaj yapıyor asla rahatlamıyorum hamilelikten önce böyle bir problemim hiç olmamıştı gaz yapan şeyleri hayatımdan tamamen çıkardım ama sanırım normal bir şey yiyince de sancılanıyorım artık nefes bile aldırmıyor hastaneye gidecek kadar oluyorum var mı bu durumu benim gibi yaşayan biri? Siz neler yapıyorsunuz?
Hayatımda böyle gaz sancısı yaşamadım
Kan ilacı kullanıyor musunuz bende o ilaç yapıyor diye düşünüyorum
eylulasd1_ yok kullanmıyorum ya yediklerime bağlı oluyor genelde bir de geç yiyince çok kötü oluyorum
Nurbost sakız da gaz yapan bişey . Gazın varken soda içme
mom1baby yediklerini gözden geçir süt ve sütlü tatlılar . Mercimek çorbası köftesi ve türevleri.. bulgur çiğköfte gazlı içecekler bunlar bende tamamen gaz yapıyordu. Bir gün mercimekle alakalı yemek yedim akşam çorbasını içtim irmikli bişeyler yedim ölücem sandım . İrmik brokoli kesinlikle gaz yapıyor. Özellikle brokoliden uzak dur . Allah yardımcın olsun . Avucunla gazları aşağı doğru indirmeye çalış sıcak su torbası koy ayaklarına beline
Bende de oluyor bir de üstüne üşürsem iyice kötü oluyorum dün internette gördüğüm birşey denedim sanki iyi geldi. Bir fincan sıcak suya 1 çay kaşığı kimyon koydum karıştırdım içtim. Altında tortu kalıyor onu içmedim. Sanki iyi geldi ama ilk denemem belli olmaz tabi :(
Zerdalicekirdegi bilmem bana iyi geliyor çıkrıyo gazı