Mehtap1905 22 haftaligim 3 hafta sonra seker yüklemesi yapılacak ac veya tok olmak farkedio mu nasil oluo bu olay rica etsem söyler misiniz?
Ozleem_25 Mehtap1905 Bende yaptırcam 1 2 hafta sonra doktorum aç gel sabah erken saatte gel çok aç kalmadan yapalım dedi su falan içebilirsin şekerli şeyler tüketme sadece dedi
Mervegvn123 Mehtap1905 gecen hafta 23+1 de yaptırdı doktorum detaylı ultrason ıcın gıtmıstım şeker testıde istedi randevum 3te oldugu ıcın kahvaltı yapıp gıtmıs bulundum sorun olmayacagını söyledi test sonucumda cok şükür normal çıktı korkuttukları kadar kötü birşey değil asitsiz gazoz gibi aynı tadı
ikiprensesannesi06 Mehtap1905 Ac gitmen gerekiyor ilk kan veriyorsun 50ml gazoz gibi bişey iciyosun çok miğde bulandirici bişey değil onu içtikten sonra saat söylüyor sana gün içinde gidiyosun tekrar kan veriyosun ondan SONRA serpest yiyip iç gün içinde sonucun çıkarsa bakarlar çıkmazsa yarın gel derler
Ozleem_25 Mehtap1905 25+0 ım ben dün kontrolüm vardı ama öğleden sonra tok gittiğim için yapamadık. Kötü olunacak ne var kız bi sorun yoksa şeker yoksa bişey olmuyo. Gazoz gibi bişey içiyosun o kadar 2 kerede kan alıyolar
tazeanne_20 Mehtap1905 çok şükür ben hiçbir sıkıntı yaşamadım yaptırırken,okuduklarımdan dolayı ön yargılıydım ama beklediğimden iyi geçti
Sellmaseellma Mehtap1905 bana çilekli gazoz gibi içecek verdiler tadı damağımda kaldı 😂😂 markasına felan baktım evede alayım dlye o derece 😂😂
Ozleem_25 Mehtap1905 Eğer şekerin varsa oluyo onlar hastaneye yatabiliyosun ona göre diyet veriyolar öyle besleniyosun ama sen korkutma kendini öyle inşallah yoktur
tazeanne_20 24+5 te bugün yaptırdım şeker yüklemesini,gece 12 den sonra herhangi bişey yiyip içmemem gerektiği söylendi,su bile. Sabahta 9 gibi gittik hastaneye,yaklaşık 12 gibi bitti işim.