Mutlu2608 33 haftalık hamileyim bir haftadır öksürüyorum keser dedikleri herşeyi denedim hiçbiri ise yaramiyo varmı onereceginiz bişey:((
Fasulyemmm Mutlu2608 1 tatlı kaşığı tereyağı tavada erit ocağı kapat içine 1 tatlı kaşığı pekmez koy karıştır bir iki damlada limon koy. Sonra iç. Çok iyi geliyor her gün günde 1 kez yap.
Beril42 Mutlu2608 Zeytinyağ ile dövülmüş sarımsagi karıştır canım yatmadan ayaklarının altına sur pamuklu çorap giy gece uyanirsan yine tekrarla ben böyle atlatmistim bide tereyağlı pekmez geçmiş olsun şimdiden
Mutlu2608 Dut pekmezinide denedim hergun birkaç kaşık yiyorm ama yok o kadar öksürüyorm ki korkuyorum kese falan patlicak suyum gelicek diye
Mutlu2608 Cevizin içini kaynatip içtim 1 sat falan oluyor,öncesinde birkaç saat nane limon zencefil bal yaptm hepsi böyle anlık kesiyo yarım saate tekrar başlıyor bitek tereyağ pekmez denemedm , yarın sabah dahiliyeye gidicem insallah bı ilaç verir
Cubukmakarna Mutlu2608 bende her şeyi denedim dahiliye balgam sökücü verdi ama geçmiyor:/ 37 haftalık olacağım kurtulmam lazım 2 haftaya sezaryenm var:(
Oznurcakir Mutlu2608 iki kaşık zeytinyağı ve 3 kaşık pekmez kaynat yemek kaşığı ile gece uyumadan şurup gibi için inşallah iyi gelecektir
Densofficial Mutlu2608 bende aynı hafta ve durumdayım doktorum bugün rahim agzı açıklıgının kısaldığını ve 1 ay boyunca hiç yerimden kalkmamak gerektiğini söyledi öksürük basınçla bebeği iktiriyormus bmyle bir şey yaşayan varmı
Duyguucnr Densofficial 38+5 bendede bir cm açılma var başı aşağı inmiş öksürğe bağlıyorum sebebini doğurup bebeğe bulaştırcam diye ödüm kopuyor
Elif57 Mutlu2608 benim keçiboynuzu özü pekmezi ile geçti onun dışında herşey denemiştim. Sende keçiboynuzu dene istersen
2bebegim 1 dis sarimsak rendele, 1 tatli kasigi bal ve 5 6 damla limon suyunu ekleyip icin. Ben bunu oglumun gece oksurugunde denedim aninda kesildi. Denemeye deger.
Omerva 1 su bardağı zeytinyağı 5 tane limon suyu 2 baş sarımsak sarımsakları iyice ez sonra yap ve limon suyunu ekle günde 2-3 tatlı kaşığı şurup gibi iç tadı kötü olmuyor 36.haftada geçmeyen öksürüğümü bu karışım kesti
Umutlu_anne_ Mutlu2608 Merhaba canım bende 28 haftalik gebeyim. Benimde 2 aydır geçmeyen kuru öksürüğüm var kullanmadığım şey kalmadı Afedersin altıma kaçırıyorum artık öksürmekten.Tereyagini tavada erit içine pekmez.katıp kaşıkla ye çoğu kişi fayda görmüş ama benimkini kesmedi
terelelli81 Mutlu2608 ben de felake öksürük var ne yapsam gecmıyır erken doğum rısko de var bu sekılde nasıl sezeryanla yaparım bal pekmez de yıyemıykfum şeker var zencefil falan da kesmıyor