Melek_gunduz46 Ayseehh sakın ha alttan muayene ettirme düşüğe yol açıyor yani kesin onlarla direk etkisi. Olduğu bilinmiyor ama çok tetikliyor anormal görünmezse biraz daha sabret öyle git derim ♥️
Rwerdst Ayseehh canım uygulamaya göre gitme bence. Gözükmeyebilir😅 bende 10 günlük geç döllenme vardı🥲 sata göre herkesin doğru çıkmıyor. Umarım doğrudur da görürsünüz bence ilk 2 kez kan testini yapıp gitseydiniz. Artış düzenli mi vs diye.
Ayseehh Hemsireanneeeee devlet hastanesi ya randevu almak zor yeni öğrendim zaten bi gidip muayene olayım diyorum sonra gitmek zor oluyor randevu bulmak zor
Tgba123 Ayseehh devlet hastanesi vajinal bakmayı teklif etmez canım eğer kese görünmez ise 15 gün sonra gel der
Ayseehh Tgba123 Tgba123 2 hafta önce gitmiştim mantar vardı alttan baktı simir testi falan yaptırdım daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim 3 ay önce ilk gebeliğinde inşallah bunda bişey olmaz çok korkuyorum
Eloweim Tgba123 ben devlete gittim küçük diye 6. Haftada vajinadan direk baktı karından bile bakmadı göründü
Tgba123 Ayseehh canım bende 7 haftalık düşük yaptım şimdi 6 haftalık hamileyim sakın kötü düşünme rabbimin bildiği varki böyle oldu hayırlısını isteyelim
Ayseehh @“Tgba123”#p26045836vermedim canım adetimden bir gün geçince evde test yaptım kendime 1 dk içinde çift çizgi oldu şimdide adetimden 5 gün geçti bakalım artık yarın doktorum ister kan illaki
Ayseehh Gittim Tgba123 şimdi doktordan geldim önce bi beta bakalım ona göre ultrasyonla bakarız dedi belli bir değere ulaşması gerekiyor sanırım ultrasyonda kesenin gözükmesi için diğer türlü yumurtalık rezervim falan iyi.iki bçuukta tekrar gidip betaya bakacağız bakalım neler olacak