SebnemRasit gulsah98 ben abur cubur severim ama almam o kadar. Hiç tatlı yapmam evde öyle aşırı diyim. Ama İşte emzirmekten mi bilmiyorum ama hemen şekerim düşünüyo tatlı istiyo canım. İnşaallah hemencik sağlıkla veririz kiloları. 65 olsam yeter 20 kilo var önümde 🥲
Asliormanci gulsah98 nasıl alınıyor anlamadım ben hamile kalmadan önce ne yiyorsam onları yiyorum ama sürekli kilo almaya devam ediyorum vitaminler mi aldırıyor anlamadım su içsem yarıyor durumdayım
gulsah98 Asliormanci valla bende anlamadım bendede aynı hatta günde tek öğün yediğim halde alıyorum allah sonumuzu hayır etsin
Betulaa Asliormanci bende hamileliğin başından beri aynı yiyorum normalde az kilo alırken 22 ile 28 arası 4 kg aldım , şimdi 2 haftadır aynı kiloyum tekrar. Yani biraz dikkat etmekle ilgili biraz fa vücut kendi karar veriyor sanki alıp almamaya
Betulaa gulsah98 hamile başlangıç kilosu düşük olunca alınan ve hatta alınması gereken kilo daha fazla oluyor. Bu hamileliğinize daha zayıf başladığınız için daha çok kilo aldınız muhtemelen.