Hilal3425 motherlion01 çok takılmamak lazım bebişler sağlıklı olsun gerisi önemli değil 38 + 3 haftalığım mont giyince hamile olduğum anlaşılmıyor hamile hamile gezeceğim kocaman karnım olcak diye hayal ediyordum olmadı hayalimdeki hamileliği yaşayamadım :D
motherlion01 Hilal3425 tabiki orası öyle bebişlerimiz sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil valla bende öyle hayal ediyorum kocaman bir karın ☺️😂
Mre motherlion01 ben pentiden almıştım inanılmaz rahat ediyorum ve ben normalde içime atlet tarzıda giymem ama bunlar en azından belimi de sıcak tutuyor
Rumeyysaaanur Ben de LCW’den almıştım aşşıırı rahat çok seviyorumm tabi aynısından sonra bulamadım aldıklarımda çok iyi çıkmadı gittim normal çamaşırcıdan Battal beden iç çamaşırı aldım gayet rahatlar
Rubycikolatam motherlion01 4.hamileligim hicbirindede alma ihtiyacı hissetmedim belki çok göbeğim çıkmadığı için olabilir
Ahsen68 E bebek ve trendyoldan mıydı şahinler diye bi markadan var bende ikisi de rahat ben xl aldım başta büyük oluyor ama zaman ilerledikçe de giyebiliyorum motherlion01
Summerwine motherlion01 dün geldiler ve inanılmaz rahatladım yok böyle bir şey😁bu zamana kadar niye almadiysam kesin al
Summerwine motherlion01 valla bir de kilolu hamile kalmistim e hamilelikte de kilo aldım resmen genclestim bu kulotlarla🤣
Leylaberk motherlion01 ben diğerlerini kullanamıyorum lastik kısımları sert pier lastik kısımları yumuşak ve uyumlu 😊
motherlion01 Leylaberk bu soruyu sormasaydın keşke 😂 102 kg şuan ama boyum 1.84 genelde iç çamaşırlarımı pentiden alıyorum xl çok rahat oluyor ama hamile külodunda kaç beden almalıyım bilmiyorum
Leylaberk motherlion01 ben 80 kiloyum L aldım bol bile şuan XL al bence zaten kalıbı güzel. Boyun uzun canım takılma kiloya Allah sağlık versin gerisi hallolur ☺