denizarenmom Ulkuatly bende bayiliyorumm ya ama esim hicbirseyi begenmiyor😵💫 dogurmiycam cocugu icimde tutcam 😂
Minik_annee denizarenmom biz Asel istiyoruz ama yanına hala bulamadim tam istediğim gibi yorumları okudum Asel var ama yanindakileri gene begenmedim sanırım sonunda tek Asel olucak🙄
denizarenmom Minik_annee esimde Asel istedi ben derin diye tutturunca Derin Asel olsun dedi ama ben tek isim istiyorum 😵💫
hlnnnn denizarenmom Alina, Nila , Adel, Lina ,Linda ,Alin, Deren, Duru, Lena ( Listem baya kabarık😂 )
Minik_annee denizarenmom derin Asel garip ama Asel derin daha bı uyumlu sanki 🤭benimde eşim tek isim istiyor ben ikinci belki bulurum diye bekliyorum
-Nazlican35- denizarenmom bn Dora ismine aşık oldum ama eşim asla beğenmedi 🥲 ulasılmaz uçsuz tepe anlamı
Semyyy hayalperest2310 benim cinsiyet belli degil ama Eflin Lina ismini ruyamda görmüştüm kizim olmustu bu ismi koymustum aklimda olan ya da duydugum bir isim asla degildi. Ama kizim olursa bunu koycam 😍
Gozdepoyraz1112 gamzosgamzos Merhaba dua ismine tepki aliyormusunuz bende dua koymayi dusunuyorum ama etraftakiler kafami karistiriyor
gamzosgamzos Gozdepoyraz1112 merhaba evet ilk duyduklarinda bir kaç kişi tepki verdi Dua isim olarak garip falan diye bende o benim kabul olmuş Dua’m olduğu için ismini Dua koydum diyip geçtim ☺️ bence içinize siniyorsa insanların ne diyeceğine hiç takılmayın ben çok seviyorum ismini severek sesleniyorum inşaAllah ilerde kızımda sever 🥰