Sedavedoga denizarenmom Luna Pera Alvina Belis Elisa Alina Deren Duru Defne Doğa Güneş Helen Linda Peri Maysa Neva Arven Böyle bir listem var 😂😂
hayalperest2310 denizarenmom bizde bu aralar ikilemlerle boğusuyoz eşim Lina diyor bende her posta Lina görüyorum ikinci isim koycm Ayza Lina ya da Hafsa Lina bilemedim yani en son kuraya kalacak 😅
Semyyy hayalperest2310 benim cinsiyet belli degil ama Eflin Lina ismini ruyamda görmüştüm kizim olmustu bu ismi koymustum aklimda olan ya da duydugum bir isim asla degildi. Ama kizim olursa bunu koycam 😍
Eren_umay2 denizarenmom Bizde sadce Mina koycaz nasip olursa iki isim olarak düşünmüştük ilerde sıkıtıntı çeker diye sadece tek isim koyacaz bakalım
hunilimom denizarenmom iki kızım var Rabia Eylül Aybüke 2. Ye isim bulmakta çok zorlandım 32 de felan karar kıldık
Yagmurrr98 denizarenmom Benim eşimde derine ağzını burnunu yamultuyo gayet güzel bende derin istiyorum 🤣🤣
ilkimbebee denizarenmom bizde masal lina ve Beril lina arasında gidip geliyoruz en son kuraya kalacak gibi 😅
Lazz61 denizarenmom Meryem kesin olacak nasipse yanına Sare, Asya, İpek isimlerinden biri ama hala karar veremedim 🙈 Meryem i de abisi çok istiyor o koydu biz kararsız kaldık 2. İsim de
anie denizarenmom derin de çok güzel isim canım biz de defne doğa ya da inci düşünmüştük ama şuan bahar zeynep koyuyoruz 😄
umutkaplidunyam denizarenmom Bizim cinsiyet belli değil ama doktorumuz yüksek ihtimalle kız dedi☺️ iki cinsiyette de isimlerimiz belli kızımız olursa Ayla istiyorum ay parçası gibi olsun kuranda da geçiyor ve o isimdeki insanların zarifligine de inanıyorum ☺️☺️🥰