Sazem Merhaba 5 haftalik gebeyim progestoron 8.65 cikti doktor fitil verdi beta 22 binde. Bana betam cok yuksek gibi geliyor ayrica progestoron da dusuk. Bu sagliksiz demek mi lutfen varsa bunlari yasayan yazabilirmi
Bsealc Sazem benimde beta düşük çıkmıştı o yüzden gebeliğimin başından beri duphaston kullanıyorum 37. Haftaya kadarda kullanıcam şükür 32 haftalığız ☺️
nurayett Sazem benimde beta 19 bindi progesteron 2 ydi baya baya düşük doktor ümitlenmeyin demişti günde üç kes aldım ilaç ağızdan şuan 18 haftalığız elhamdülillah bir şey olmadı bol bol dinlen iş yapma
higirl Sazem benimde öyleydi sabah akşam progestan kullandım sanırım 12 yada 13. Haftamda bıraktım progestan değeri düşük riskini artırıyor sanırım ama bu bi sorun olduğu anlamına gelmez ben şuanda 16+5teyim çok şükür
babyugur Bsealc Merhaba bendede progestan cok dusuk,9 haftalıgım,ve bende Duphaston ilaci kullaniyorum,gunde iki kez içiyordum ama bu defa doktor gunde 3 kez yapalim dedi.bebek icin cok yetersizmis belli bir sureye kadar.Acaba siz gunde kac defe ictiniz?
Bsealc babyugur ben gebeliğimin başından beri günde 2 defa alıyorum ama sizin değerleriniz benden daha düşük demek ki
babyugur Bsealc evet canim,bu defa gitdigimde 9.9 dan 6 ya dusmustu 🥺doktora sorduğumda bebek buyudugu icin azaliyor ilaçla yukseltiyoruz