Symaaas Sere dikkat et canım aynıyız ben düzenlemeye çalışıyorum üstelik şekerim var tansiyonum var yok yok yani kiloyu sizden çok alma olasılığım olduğu için akşamları asla ekmek yemiyorum sizde dikkat edin 😊
Sere Symaaas bir türlü dikkat edemiyorum 🤷🏻♀️ ilk hamileliğimde de ilk 3 ayda 6 kilo almıştım sonra yavaşlamıştı bunda da öyle olur diye umuyorum 🥹
Symaaas Canan_bgrck ya çok üzüldüm sizde biran önce iyi olursunuz inşallah ya ilk Gebeliğimde de yoktu mide bulantısı bundada şükür yok inş böyle gğzel gider tabiki
Symaaas tgrlr çok sevindim sağ Salim almanız dileğiyle ya ben tam birşy hissetmiyorum ilkinde oğlan dedim hissettim oğlan çoktı 2 yaşında :) bunu kız istiyorum yalan yok ama saflıkla olması önceliğim tabiki :)
tgrlr Symaaas benimde ikinci gebeliğim ilkinde oğlum olsun çok istedim Allah nasip etti şuan bi oğlum var tabi ki sağlıklı olması dileğim ama kız olsun isterim gönlümden geçen o ☺️
Gupssse Symaaas hastanede ekranı kendilerine çeviriyor dr . zorla ağzından laf alabiliyorum çok gıcık olmaya başladım ben de😑
nino033 Bende 10+1 aşırı herseyden tiksiniyorum tatlı şeker kahve görmek istemiyorum düşüncesi bile kötü geliyor göğüs hassasiyeti çok vardi ama azalmaya başladı ama akintim çok çok fazla
Aksoyasl Biz de 11. Haftadayız. Haftaya ilk detaylı ultrasonumuz var heyecanla o günü bekliyoruz. Bazı şeylerden tiksindim sadece ve benim yemek yiyince midem bulanıyor hemen kalkıyorum. Aşırı uyku da belirtilerim arasında. Çok şükür kusmam hiç olmadı
MelisaC Zeynepp-K Benim de sizin gibiydi doktoruma sarı akıntım var dedim direk idrar tahlili istedi enfeksiyon kaynakliydi benimki
Zeynepp-K MelisaC ya en azindan oyle olsun canm hani ilaci kullanilir baska bsey olmasinda allahin izniyle bende doktora gidicem onu bekliyorum bakalm sorucam
MelisaC Zeynepp-K Kan görmediğiniz sürece endişe etmeyin, sadece özele gidiyorsanız böyle belirtilerinizi doktorunuza mesaj atin kendisi yönlendirir zaten ben artık alıştım sanırım 😄
Marysmommyy Symaaas bende 10+3 oldu ama sabahları bulantı var kusma var koku hassasiyeti artı kasık sancıları var hala aşırı halsizlik de var.
Symaaas Marysmommyy ilk günlere göre daha iyim ama bazen ağrı bende de oluyor rahim büyüyor ondan tuvalete çıkmaktan yoruldum 😀
Canan_ Zumra333777 Allahmm🙈 ilk hamleligimde de oyleydi, simdi de oyle ne zaman gecicek bilmiyorum ama o gunleri iple cekiyorum😣
Zumra333777 Canan_ bnm ilk gebeliğimde metalik bir tat vardı bunda zehir yiyorum sanki ne tatlıda bir tat var ne tuzluda birde extra migde bulantısı 😥
Symaaas Gupssse doktorunu değiştirin 2 tane ekran olur normalde sizin gördüğünüz. Ve doktor gördüğü neden böyle yapıyor anlamadım anne herşeyi merak eder tabiki de görmek ister çok saçma devlet mi özel mi