busenurrslmn Aksam üzeri başlayan kasılmalarım ağrı vurdugunda karnımın içinde daha sonra da belime vurması normal mi . Yani şu anda şiddetli dayanamam dediğim bir ağrı sancı yok ara ara vuruyor ama sizde neden oluyor bilen varmı ? Bu arada 30. Haftadayiz
S1903 busenurrslmn busenurrslmn ben de 34. Haftamdayım. O belirtiler bende de var bel sırt kasık vajinal bölge agrısı. İkinci gebeliğim olmasına ragmen rahim genişledikçe vücut agırlıgı arttıkça daha da artarak devam edecek. Telaşa kapılmayın 🌺
Halimbey busenurrslmn kendimi yorduğum zaman çoğalıyor benim de üstelik vücut kendini de doğuma hazırlıyor endişe ettiyseniz bir acile gidin ama genel olarak oluyor hep o ağrılar son haftalarda
-Meyra busenurrslmn doğum sancıları belde toplanıp kasıklara vuran bir ağrı ve en önemlisi çok düzenli gelen bir sancı. Şimdi bi kere vurdu bide yarım saat sonra vurdu şeklinde olmuyor. Daha haftanız çok erken düşünmeyin böyle şeyleri yalancı sancıdır büyük ihtimalle
busenurrslmn Halimbey yani bilmiyorum ağrılarım geçmedi bekliyorum hala geçer diye ters bir durum olmaz umarım. En fazla dogururum yani
Halimbey busenurrslmn kiz dur hemen doğumu düşünme dinlen bir duş al uzat ayaklarını dinlen geçmezse git bir acile nstye alsınlar