Sinemce__ Kızlar genel anestezi ile transfer olan var mı merak ettim? Tüp bebek yaptırdığım hastanede ek 1000 tl ücretle yapılıyor yapmayı düşünmüyorum ama merak ettim işte 😁
Armess_loya Sinemce__ kuzum transfer basit bir işlem ağrı olmuyor ki❤️ acaba vajinismuslumusun kuzum genelde o kişilere yapıyorlar ❤️
yanlisanlamaama Sinemce__ hiç gerekli birşey değil öyle bir şansım olsa da yaptırmazdım zaten iki dakika sürüyor tek sıkıntılı yanı çişi tutmak 😂
Sinemce__ Armess_loya yok değilim canım tecrübeliyim aşilamadan 😊merak sadece basit bi işlem olduğunu biliyorum🤗
Armess_loya Sinemce__ anladım kuzum o zaman tamam❤️ transferde sıkışık olma durumu falan o durum biraz geriyor ondan dolayı ise anestezli yaparlar mı bilemem canım, Nerde tedavi görüyorsun hayırlı sonuçlansın inşallah pozitif güzel haberler almak nasip olsun❤️
27ozlem Sinemce__ ben tuvaletim gelsin diye biranda çok su içtim o sırada benim saatim gelmesine rağmen beni almadılar biraz da stres sebebiyle çok tuvaletim geldi beni alsalar bile tutamazdım tuvalete gidip bir bardak kadar yaptım gerisini tuttum yani hala tuvalet ihtiyacım vardı ama çok sıkışık değildim o zaman da yapıyorlar illa son raddede olması gerekmiyor canım aklında olsun
yanlisanlamaama Sinemce__ ben baya su içtim sıram gelene kadar anca sıkışırım dedim ama alacakları saatte almadılar geç aldılar sağolsunlar bir buçuk saat kadar sıkışık bekledim sonra dayanamadım bardak getirdiler bir bardak kadar işedim rahatladım aldılar yine de sorun olmadı 😂😂
Sinemce__ Gncgozde güzel sonuçlar aliriz inşallah ,ben de çok memnunum doktorumdan çok ilgili🙏adet olmayı bekliyorum nasipse bu ay transfer olacam