Tugcecv Hala sabit bir doktorum yok doğum yapanlar ya da kararını vermiş olanlar yardımcı olabilir mi ?
Nurr_22_22 Tugcecv ben dikiliden akhisara gidiyorum eğer gelirim derseniz mavi hospitil da Fatma hanım var gözüm kapalı öneririm çevremdeki herkes çok memnun kadından bende öyle
Gonlknk Tugcecv Manisa şehir hastanesi onur Türkmen aşırı bilgili sempatik bir doktor ikinci gebeliğim gene takibimi o yapıyor ve çok iyi biri
Aycha Nurr_22_22 Merhaba, İzmir’den, Manisa’ya kontrole gitmeniz biraz şaşırttı. İzmir’de, içinize sinen bir doktor bulamadınız mı yoksa Dikili, Akhisar’a daha mı yakın? Teşekkür ederim.
Tugcecv Gonlknk şehir hastanesinde benimde takibimi yapıyordu ama ben özel tercih ettim artık az kaldı doğuma
Nurr_22_22 Aycha gittiğim doktordan çevremdeki herkes çok memnundu bir de 1.30 saatte dikiliden akhisara gidiyorduk İzmir merkezdeki doktorlar 2 saat civarı bana şimdi doğum yaptım ama yine olsa doktoruma giderim çok memnun kaldım
Aycha Nurr_22_22 Gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun, inşallah. Bebeğinizi, güle güle, sağlıkla, kolaylıkla büyütün inşallah.
Tubi045 Merhaba 12.haftamdayim şehir hastanesinde Mustafa Cihan Baysal’a gidiyorum çok güler yüzlü bir doktor çok memnunum