Erva38 Gebeliğin ilk haftalarından beri(şuan 7haftalık)tat bozukluğu var yediğim hiçbirşeyden zevk almıyorum midem kazınıyor gibi bir his var ama hiçbirşey de yemek istemiyorum.bu durumu sizlerde yaşadınızmı?
27ozlem Erva38 bende de o sıralar çok kötü tat vardı ağzımda sanki antibiyotik içmişim gibiydi ve midemi bulandırıyordu ama çok uzun sürmedi allahtan bir de şekerli sakızlar iyi geliyormuş benim aklıma gelmemişti o zamanlar
Elifdamlayildiz Bende bu ara farkettim yemeklerden eskisi gibi tat almıyorum sadece karnım doyuyor yani o da kusmasam,ağzının tadi gitti o da yetmezmiş gibi elimin ayarı da gitti bütün yaptığım yemekler tuzsuz oluyor
Eddiee Bugün en sevdiğim patates kızartmasına bile buna nolmuş bozuk mu bu dedim ve yağı bile yeniydi. Yalnız olmamak güzel 😭
Erva38 @Eddiee aynen çayı severdim şimdi içesim gelmiyor.bazen canım birşey istiyor anlık sonra yiyesim gelmiyor.inşallah geçici bir durumdur hayat kalitemi etkiliyor artık
Lilyumfokimum 18 ‘inci haftaya kadar kurtulamadım canım o tattan neler çektim ama inşallah geçecek sabret