Ozlem77 Btlklnc aaa oda olabilir canım bana çekecek oğlum anlaşılan Ama Rahime baskı yapıyor inşallah zamanında doğum olur 🙏
yinehamile Anneadaylari34 sankide biraz fazla benim kızım 26. Hafta da 750 gramdı, 3,5 kilo doğdu. Şeker yüklemesi yapmışmıydın..
yinehamile Anneadaylari34 anladım, sağlıcakla gelsin 🌸 bi doktorla falan görüştün mü, benim 138 çıkmıştı sınıra yakın diye her gittiğimde doktor tahlillerde şekerime baktırıyordu, kontrollü beslenmemi söylüyordu.
Kelebekk-0307 Sdk_1982 fermente hali öneriliyor bilemiyorum bu benim görüşüm değil yani bu şekilde açıklanıyor 🤷♀️
Anneadaylari34 yinehamile evet gittim banada aynısını dediler dengeli beslenmeyle devam edecez simdilik
Gorkim Anneadaylari34 benimde yarın ikizlerimin kontrolü var karşılaştırıcam bakalım kaç kilo oldular yazarım buraya
Nrmn-kls Gorkim benim de 26+5 te 920 gram dı şimdi 29+4 olduk haftaya kontrolümüz var bakalım kaç gram olmuş
Gorkim Benim kızlarım 26+5 bugün tam 34 cm 850 grlar normal bebeklerden 100 gr küçükler normalmiş yani tek gebelikte 950 gr olmaları gerek ortalama