Anneadaylari34 Kizlar bebegin kilosu 1220 gram doktor çok dedi dikkat et falan normalmi bu durmu yasayan varmi ilk çocugum nasipse bilmiyorum
Meryyil Anneadaylari34 Benim ki 26 +3 de 1 kg di doktor normal demişti ama bilmiyorum sizinki fazla mı benimde ilk hamilelik.
Kelebekk-0307 Anneadaylari34 benim kızım 25+0 dea 1 kiloydu hep 2 hafta önden giderdi bir kere bile doktorum dikkat et demedi aksine çok güzel besleniyor böyle devam et derdi kızımda normal kiloda doğdu son aylar daha az alıyorlar çünkü
aliandalina Anneadaylari34 öncelikle maşallah canım şekerden şüphelendi mi ve neler yedin tavsiyen nedir 😍
_almirasmom Anneadaylari34 canım baya fazla 31 haftalık bebegım 1653 tü haftana gore fazla sekerın falanmk var
Kelebekk-0307 _almirasmom son haftalarda bebek yeterince büyüdüğü için ve yeri dar oldugu için kilo alımı daha az olur orta haftalarda çok ko alırlar
Meryyil Anneadaylari34 Ben şeker yükleme testi yaptırdım 1.saat 195 çıktı 180 olmaliymis en fazla ,bana diyet yap dediler ,sizin kaç çıktı ,bişey demediler mi?
Ozlem77 23+6 haftalık 500 tam bile değil kilosu ne yiyorsunuz siz öyle ya bi hafta geriden geliyoruz meyve fındık badem kefir yoğurt kaşar peyniri yumurta hepsini hergün alıyorum 😭😭
Kelebekk-0307 Ozlem77 muz ve süt çok kilo aldırıyor bebeğe ama süt sağlıklı değilmiş onu da sonradan öğrendim
Yaseminturan_ Anneadaylari34 2 hafta falan önden sanırım ama zaten 2 hafta önden 2 hafta geriden genel anlamda sorun olmuyor diye biliyorum gebelik şekerine baktırdınız mı?
Anneadaylari34 Yaseminturan_ evet şeker normal değerin az üstünde çıktı yarın randevum var diyet yazar büyük ihtimall diye düşünüyorum
Yaseminturan_ Kelebekk-0307 Bazen gelişim durmadı yada azalması da oluyor evet ama genelde daha fazla kg alırlar öyle demişti doktor ikinci gebeliğim suan yine aynısını dedi başka bir doktor 🙏🏻
Sdk_1982 Esmasglm  Kelebekk-0307 oda nereden çıkmış her hamile günde 2 bardak süt içmek durumunda kalsiyum için
Anneadaylari34 Meryyil benim de sekerim az normal degerinin üstünde yarın randevum var banada büyük ihtimall diyet yazar
Anneadaylari34 Meryyil benim ilk 1 saat 179 cikmisti yarın randevum var diyet yazarlar diye düşünüyorum