Zeynep89 Yarin epidural sezeryan olucam 38+2. Cok korkuyorum. Heyecan merak butun duygullarimin yerini korku aldi su anda.
biiiidamla Zeynep89 kendini korkuya teslim etme canm bir kadının hayatında yaşayabileceği en özel gündesin❤️ Tadını çıkar acıya değil bebeğe odaklan ...hayırlı sağlıklı bir Doğum diliyorum
Pembemimavimi Zeynep89 ne kadar guzel 😍 Allah hayirlisiyla kavuşmayı sag saglim saglikla büyütmeyi nasip etsin insAllah 🤗🙏
NilKalender Ilk dogum mu korkma canim hayirlisini iste yarin onu gordugunde butun korkularin gececektir saglicakla kucagina alirsin insallah 💕
NilKalender Ikinci dogumum olacak hic korkmuyorum hatta sabirsizlaniyorum kavusmak icin gunler cabuk gecse bi an once alsam kucagimaaa 🙏
Zeynep89 Arkadaslar cok tesekkurler . Hepimiz sag saglim meleklerimize kavusalim insallah. Kucuklugumden beri kan fobim var bu nedenlede ameliyattanda korkuyorum.genel anestezi olsa bukadar korkmamda epidural de azda olsa hissediliyo sonda mi ne takiliyo diye soylenenler beni korkuttuyor acikcasi. Ama artik 38+2 olduk sag saglim allah isteyen herkes3 versin. saglikli ve sorunsuz bir hamilelik gecirdim allaha sukur kilolu baslanamama ragmen . Bu gece hamilelik yolculugum bitiyor. Bakalim gece 5bucukta uyanicaz 6bucuk 7 de oglumu gorucem. Hala inanamiyorum bir oglum olucak . Cikincada yasadiklarimi yazicam allahin izniyle. Bu uygulama ve forum bana her animda her sorumda destek oldu. Herbirinizede cevaplar v3 destek icin tesekkur ederim
Tahinpekmezim Zeynep89 allah kurtarsin canim bende sanirim sezeryan olcam bebek ters diye 35+4 deyim .