Kelebek1 Sydausta13 instagramda mühendisinoğlu sayfasına bi göz atın tek tek ürünleri inceledi kendisi ben şahsen onun incelemesine göre aldım
Muhasebeci Sydausta13 sleppy bebek bezi Sebamed; bebek yağı, şampuan, losyon, kalıp sabunu, ıslak mendil Dalin; kıyafet deterjanı
melisamother Ben şampuan ya muslera ya sebamed alacaktım sebamed aldım çevredekilerde kullanıyor gayet bence güzel . Yağ olarak Johnson’ s baby mor kapaklı bebek yağını aldık ıslak mendil bence kesinlikle unı baby yenıdogan saf su ıslak mendil tercih etmelisin ben ondan aldım bebek bezini prima premium care aldık canım pişik kremi bepanthol çok iyi dediler onu aldık arkadaslarımda kullanıyor hiç sorun yasamamıs
Duygu07 melisamother canım bebek yağını kullanma derim ben onun yerine nemlendirici losyon kullan. Ben öyle yapacam. Dr Banu çiftçinin ünlü bir çocuk doktoruyla yaptığı konuşmada duymuştum. Videosu internette var.
melisamother Ysn koskoca firma böyle birşeye sebep oldu ise kapanmasına bile sebep olur ama hala satışta olduğuna göre bence yalan haber olma olasılığı çok yüksek
Ysn melisamother haberlerin hepsinde cikti https://www.haberturk.com/ekonomi/is-yasam/haber/1606605-johnson-s-bebek-pudrasi-kanser-417 son derece dogru bir haber.