Birmelekgibi 21 haftalık hamileyim bebişim çok sakin böyle sadece hıçkırık gibi karnım atıyor o kadar bu haftalarda sakin olması normalmi sizde durumlar nasıl hissetmek için neler yapıyorsunuz
EU__1718 Birmelekgibi bende 21+3’üm elim sürekli karnımda o kadar az hareket ediyor ki geçen hafta daha çoktu sanki ya da ben panik yaptım bilmiyorum
Papatyaa_01 Birmelekgibi normal yani ben 17.haftada hissettim ama 27.haftaya kadar hissettiğim felan bişey değilmiş 27.haftada bir başladı şuan 29 olduk durmak bilmiyor asla yorulmuyorda ya bıcırık 🤣
Gizzgzz Birmelekgibi 21+3 benim kız durmuyor maşallah takla atıyor bişey yapmıyorum uyku uyanış saatleri belli oldu artık uyanınca kendisi belli ediyor inşallah seninki doğunca da böyle sakin olur brnim de korkum doğunca hareketli olması
Ebru_turk Bende 22+4 günlüğüm arada bende içimde kıpırdamalar oluyor gece yatınca uykudan kalkınca bı kıpırdamalar yavaş yavaş hissedersin canım.
minikoglumuz 23+2 haftaligim bende çok öyle sık hareketleri hissetmiyorum 1 gün dediğiniz gibi hıçkırık tasr gibi hissediyorum sonra bi akşamına Bi iki tekme sonrasında 2.3 gün sesi çıkmıyor normal mi diye sizin gibi bende düşünüyorum
Ygmrnrr_ Normal kizlar korkmayin 25 haftalik olduk gecen haftata kadar bizde oyleydik bu hafta cok hissediyorum yeni yeni bi de cocugun karakterino de belli ediyor hareketleri demek ki bebislerimiz sakin olck 😍
EU__1718 Ygmrnrr_ inşallah öyledir 🙏normalde çok sakin bi insanımdır ama hamilelik psikolojisi çok başkaymış 😅
Birmelekgibi Papatyaa_01 insan telaşlanıyor hareketsiz olunca ama güzel hisler benimkide bı olsa öyle 😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️❤️
Papatyaa_01 Birmelekgibi çok güzel his gerçekten 🤲💚 inşallah sizinkininde kıpır kıpır olduğu haftalar gelecek bu defada niye çok hareketli diye düşünüyo insan 🤭
EU__1718 Birmelekgibi o zaten mahvetti o kadar saçma şeylere ağlıyorum ki sonra ağladığım şeye gülüyorum 😅
Birmelekgibi EU__1718 aynen artık eşim suratıma öyle bir bakıyorki bunami ağlıyorsun cidden der gibi 😂😂😂🤦🏻♀️