Kardelennntu Kızlaar 14 haftalık hamileyimm merak ediyorum göbüşler kaçıncı ayda belli olmaya başladıı 😍
misirveannesi Kardelennntu hafta hatırlamıyorum ama ilk gebeliğimde 4 bucuk aylıkken belli olmaya baslamıstı. 2. De 3 aylıkken😂
Rabia_91 Daha 11 haftalığım ama karnım bir anda belirginleşti elbise falan giyince. Eski dar taytlarımın belleri çok rahatsız ediyor artık. Sanırım zayıf olduğum için bu kadar erken çıktı meydana.
Fatosca 36 haftayım hala daha dar şeyler giymedikçe hamile olduğum belli olmuyo ama bu ırsi sanırım annemde böyleymiş karnın büyüklüğü küçüklüğü önemsiz şeyler bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter
Denizahsen Kardelennntu 12. Haftadan sonra aslında ilk zamanlarda vardı ama o hep gaz oluyor sanırım :) şu an 17 haftalığım büyümeye başladık 🥰
Nazyapiyo_ya Kardelennntu bu 3. Gebeliğim 19 haftayım ayva göbeği gibi hatta doktorum dalga geçti bekarken benim bundan fazlaydı diye 🤷🏼♀️ nazar ett zaten 3 günde 2 kilo almışım 😂
Denizahsen Rabia_91 valla benimki hiç yazlık gini durmuyordu ama 12 den sonra iyice çıkmaya başladı sönmedi yani 🥰
Niidos Kardelennntu 16 da başladı büyümeyi hafiften hafiften ama hamile olduğum anlaşılmıyodu 18-19 dan sonra çok hızlı büyümeye başladı şu an 25 haftalık herkes anlıyo hamile olduğumu şaşırıyorum bende anlamadım🤭
Kubrakck57 Kardelennntu 24. Haftaya kadar ayva göbek oldu, sanki kilo alımı olmuş gibi. Şu an 30. Haftadayız tam çıktı. Bünyeden bünyeye değişiyor tabikide 🫠