Mirayinannesiii 17+4 oldum ikinci gebelikte hareketler daha erken hissedilir derler. Ilk hamileligimde kız bebekti 14 haftada basladi herseyi hissediyordum. Bu erkek. Daha pit pit bile hissetmedim 20inci haftaya kadar normal evet biliyorum ama fena kafaya taktim deli gibi karnima bakiyorum duymaz ama sesleniyorum hafifce vuruyorum hissetsin diye cikolatalar tatlilar meyve sulari ama nafile. Siz ne zaman hissettinizz
sonsuzmasalim Mirayinannesiii benimde ilk gebeliğim 17inci haftada hissettim ilk kez. Burda bir tanıdığım da ikinci kez hamile o ama 21inci haftasında hissetti. Bekleyin daha endişelenmeyin fazla kalmamış zaten🙈 en geç 21inci haftada hissedersiniz inşallah.
Tomrisinizi Mirayinannesiii erkek bebekler kizlara gore daha yavas gelisiyorlar ondan kaynakli olabilir 😊
YagizAsyaMom Mirayinannesiii korkmayın 20 ile 21 en net hissedilen haftalardır bir zaman sonrada niye az haraket etti korkusu başlıyor biz 29+1 günlüğüz hala bir düzenimiz yok maalesef bazen aşırı haraket li bazense tık yok zamanla alışacaktır bebeğiniz ama daha çok ufak 24. Haftaya kadar haraket hissetmeme olabileceğini tüm doktorlar söylüyor
Merve201119 Mirayinannesiii benim üçüncü hamileliğim canım 20.ci haftadan sonra hissetmeye başladım o biraz bünyeyle ve bebeğin pozisyonuylada alakalı tabiki senin ilk hamileliğinde muhtemelen zayıftın belki oyüzden kafana takma
Seymaemrekrts Kızlar bebısın hareketi hissedilıomu hemen bazen gaz sancısı gırıp çıkıo bana acaba oluyorda benmı hıssetmıyorum dıyorum :D tarif edinsene bırazcık
Glstn Seymaemrekrts Gazla karışmaz hissettiğinde emin ol.O anki hissettiğin pıt pıt çok ayrı bişey 😁Ben 16.haftada hissetmeye başladım.Hissettgim zaman kendimi kontrol ederdim bakardım gazım yok.Bebeğin hareketi olduğunu anladım😊Bir kaç haftaya kadar da güçleniyor zaten😍
Ummi Erkn bnce dha benim ilk gebeligim erkekte 21. Haftamda hissettim ta tembel benmmki mesela 37deyim bnde endise ediyrm cok az hareketndn ama hrseyi norml ckio erkekler dha tembl oluo bnce😣😂
YagizAsyaMom Ummi evet çok ağır kanlı lar kırıta kırıta haraket ediyorlar. Aha diyorum kibarcık bugün yeni gelin gibi🤦♀️🤣 bazen anlamıyorum ne yapıyorlar içeride
Glstn Ummi O zaman burdan şu anlaşılıyor.Benim de kız şuan çok erken hissettim 16.haftada. Erkek tembel oluyor 😂😂
Melis_tugba Seymaemrekrts benimde bebegim 27 haftalık cok az haraket ediyor hatta gece sabaha kadar ağladım insan korkuyor üzülüyor rabbim kucagımıza almayı nasip etsin
Glstn Seymaemrekrts Bu bir sorun değildir.Anlıyorum o hissi yasamak bambaşka bir duygu😍Ancak her bebek de aynı olmuyor 😊Karşı komşumuzun bir tane kız çocuğu var.2. 'ye hamile aramızda 1 hafta var o da kız. Çok nadir hareket ettiğini söylüyor.Ama benimki çok hareketli 😁