dlknkc 2 gündür basım çok ağrıyor mecburiyetten dün 2 tane parol içtim bugünde akşama kadar basım çatladı resmen bı tanede şimdi içtim 16haftalik gebeyim daha :( napsam geçmiyo bu kadar sık parol alan varmı
Elfelf0 dlknkc bende 10. Haftadauim akşamları basım ağrıyor bazen dayanilcak gibi olmuyor. Doktorum 2 tane icebilirsin demsti
MadameHappy34 dlknkc bol su içmeyi deneyin,ılık duş ve baş ağrısı için naneli kremler falan oluyor onları deneyin, ağrıyan bölüme buz da koyabilirsiniz iyi geliyor.
Bussra-10 Şakaklariniza vicksle masaj yapip ,anne usulü yazmayla sikica baglayin işe yariyo oda olmadi ayaklarinizi havaya dikip uzanin.
Babykalamar Ben alnima basima buz gezdiriyodum karanlik odaya gecip uzaniyodum vicks surup masaj yapip uyuyodum. Ilk 4 ay cok cektim gebelikte bas agrisindan :(
Canankyaisk Baş ağrılarından dolayı günde 4,5 içtiğim oldu hiç sıkıntı olmadı çok şükür ama fayda etmiyordu en sonunda boşunada içmedim sonradan bıraktım
annesiiiii Benim de öyle iki gün aralıksız baş ağrıları yaşıyorum ıslak bi tülbentle sarıyorum sıkıcı iyi geliyor kızlar ilaç içmek istemiyorm ki parolun kendine hayrı yok
Tufutufu dlknkc bana acilde damardan vermişlerdi iki kez kuzum. Baş ağrısı için türk kahvesi içine limon sık biraz ve öyle iç. İyi geliyor:)
dlknkc Tufutufu gebelik tansiyonu var şuan ama tansiyonum olduğundan iyi çıkıyor ama başım kopuyo sanki