Tugbaak95 Kızlar 33+5 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim açılma kasılma falan yok nstye girdim bir sorun çıkmadı ama alttan baktı ve rahimde yumuşama var dedi böyle başına gelen var mı doğum belirtisi mi bu
Mysmrt Tugbaak95 sancı falan yokken neden bu haftada alttan baktı acaba doktor genelde 37. Haftaya kadar alttan bakmıyorlar diye biliyorum
Bebgm35 Tugbaak95 benim ilk gebeligimde 32.haftamda hafif lekelenmem olmuştu acile gittigimde bana da yumusama var deyip yatış verdi 2 gün hastanede ilaç ve iğne tedavisi olup çıkmıştım. erken dogum belirtisi olabiliyor
Tugbaak95 Mysmrt çünkü alttan baskı var dedim yürürken falan baskı oluyor gece özellikle uyuyamıyorum oda şansa bırakmayalım alttan bakalım dedi ve baktı
Betulll1996 Tugbaak95 canım bende 21 haftadayım bende yürürken falan vajınamda baskı hissediyorum böyle sanki bebek içerden ayaklarıyla itiyormus gibi öylemi bir baskı seninkide erken doğum öyküm var korkuyorum şenindemi öyle oluyor bana olduğu gibi 🙏🏻🙏🏻
Tugbaak95 Bebgm35 hmm bana yatış vermedi zaten nöbetçi doktora gitmiştim progestan verip pazartesi tekrar gel dedi umarım dogurmam 😁
Bebgm35 Tugbaak95 ilacin etkisi oluyor sıkıntı yaşamazsın. erken doğum riskine karşı bebegin gelisimi icin de iğne yapiyorlar
Tugbaak95 Betulll1996 senin erken başlamış evet aynen öyle zaten kasıklarımda artık hissediyorum hareketlerini biraz daha dayansın içerde