pelindf Kızlar selam dün sabah doğum yaptım çok şükür sezaryen oldu ama öncesinde suyum da geldi bebek sürekli memede kuvvetli de çekiyor maşallah ama sütüm hiç gelmedi stres olmamak için zor dayanıyorum ne yapabilirim yardım edin bana😢
Mucizem33 pelindf benimde gelmemişti hemşire söylemişti tavuk ciğerini bugulama yap demisti ve hemen gelmisti
1Gunes pelindf kuzum göğüs masajı yapabilirsin soğuk sıcak uygula doktoruna sorup ılık duş alabilirsin benimde ebe hemşire arkadaşlardan aldığım bilgiler bunlar.
Rukiye1 pelindf öncelikle hayırlı olsun Rabbim hayırlı evlat eylesin 🤲🏻 Şekerli komposto deneyin dut kurusu alın ocakta biraz kaynatıp hem suyunu için hemde dutlarını yiyin birde bol su için inşallah gelecektir sütünüz stres etmeyin emzirmeye devam edin 🤲🏻
Halimbey pelindf benim sıcak etki etmişti sıcak suyla masaj yaptım hemen sütüm geldi bol bol bol sıcak suyla masaj yap
Benannemioluyorum pelindf genelde ılık duştan sonra geliyor diyorlar bence hiç stres yapma gerekirse mama takviyesinde bulun ama sakın sakın denemeyi bırakma güzel anne ❤️