Merveunal13 Merhaha, Vajinamda bir baskı hissediyorum ayrıca tuvalet kağıdına silince ince uzun sümüksü beyaz yapıda akıntı gibi geldi bu mudur nişan denilen şey ? Lütfen doğum yapanlar yardımcı olsun
yinehamile Merveunal13 nişan olduğunu sanmıyorum, normal akıntı veya korumasız ilişkiden de olabilir, benim nişanım tam 41+0 lavoboya gittiğim de birden avuç dolusu kadar hafif kanlı akıntı şeklin de gelmişti.
Prenses34_annesi zeynozey benim de beyaz akıntı gibi sümüksü bir şey geldi ama ince uzun değildi acaba ne bu 🤦🏻♀️
zeynozey Merveunal13 gene sen benzetmek için google doğum nişan yazıp görsellere bakar mısın? Ben öyle yapmıştım:) sakin ol canım nişan doğumunun habercisi sadece doğum başladı demek değil. Daha sancı olacak su gelecek:) Allah yardımcın olsun yakınlarda doktor muayenen varsa söylersin doktoruna:)
busenurrslmn Beyaz sarı renk karışımı sümüksü bir yapı bende 1 haftadır var gün içinde tuvalete gittiğimde geliyor peçeteye
Prenses34_annesi busenurrslmn evet evet bende de geliyor bu bazen yoğun geliyor ama ince uzun gelmiyor
busenurrslmn Prenses34_annesi yani bende parça parça geliyor üzerine yaklaşık 1 saattir kenimi tuhaf hissediyorum kasıklarım acıyor sanki karnım aşağıya düşmüş gibi hissediyorum
Prenses34_annesi busenurrslmn benim 35+2 den beri düşük orası ayrı konu hiç sorun olmadı ama sadece o dediğim şekilde birşeyler geliyor ama kasik veyahut başka bir ağrım olmuyor benim