Ahsenn031013 NiluferMilana 2.hamileliğim 13 haftalık ve 8 kilo verdim İlkinde hiç böyle bi durumum yoktu
Akgnedda NiluferMilana 16 haftalik gebeyim hala kilo alimim olmadi bol su ve yuruyuse bagliyorum tabi yediklerimede dikkat ediyorum bu sirada zayif bir hamile degilim😂 uzerine koyamam
Meltems53 NiluferMilana 23.haftadayım daha yeni 1 kilo aldım. Hamile kaldın hemen kilo alacaksın diye bir kural yok :)
Yldz23 NiluferMilana bnde 16 haftadan sonra aldım yani normal almamanız :) 19 haftalığım 2 kilo aldım
Tugceee95 NiluferMilana 16+3m valla 4 kilo aldım her ay bir kilo alıyorum ama kusma bulantı vesaıre yasamadım cok yıyorum zaten 40 la kaldım 😅🙈 herkez alıck dıye bısey yok ılerki aylarda zaten alıcan bebiş iyi olsun yeter
Gunay_14_18 NiluferMilana Benimde biraz karnim cikdi ama aksine kilo verdim,yemek daha cokda yiyemiyorum belkide onun icin
Denizahsen NiluferMilana bende öyleyim 60 kilo ile hamile kaldım 57 ye indim :) ama ilerleyen zamanlarda alırız bebiş aldında biz almasak daha iyi 😌 17 haftalık olduk bu arada 🥰
Hamdiyevural NiluferMilana 16 haftalikg geçen gün tıka basa yemek yedim bide kalın giyinmistim kendimi tartım 4 kilo almıştım sanmıyorum o kadar olduğunuz tekrar baktiricam zayıf olduğum için kiloyu çok sorun etmiyorum ama bebek çok kilolu olursa diye korkuyordum