Beyaz06 Kızlar kaç haftadır gribal enfeksiyon var dün geceden beri hastanedeyim yatış verdiler kuru öksürük iki gündür uyutmuyor boğulacak gibi oluyorum. Doktor antibiyotikte verdi ilaçlardan doktor kontrolündede olsa korkuyorum bebeğe zararı olurmu die hastanede yatan oldumu .???
Merveincim Beyaz06 bende aynı durumdayken banada yatış verdiler ancak ertesi gün kontrollerim vardı kabul etmedim. Damardan verilecek olan antibiyotik yatış yapmadığım için ilaç olarak yazıldı.kadın doğum doktorumunda bilgisi dahilinde içim rahat kullandım. Hatta bugünde idrar enfeksiyonu için vs yine antibiyotiğe başladım. Zaten yazılan antibiyotikler B grubu oluyor hamile olduğunuzu söylediyseniz zaten ona göre yazmışlardır rahat olun
Beyaz06 Yatış oldu şuan kortizon iğnesi ve kan sulandırıcı yaptılar serum taktılar birde bu sefer içim rahat etmedi korkuyorum hamilelere dozu düşük ilaç veriyorux dedi ama
Merveincim Beyaz06 sizi ve bebeğinizi riske atacaK tedavi uygulamazlar aksine daha özenli olurlar korkmayın kendinizi ve bebeğinizi strese sokmayın