Gul12345 minikmucizeemaak Bi tanıdığım kan testi verdi ve negatif cikti oda sizin gibi gecikince tekrar evde test yapti silik çıktı hemen kan verdik ve hamile bnce tekrar yapın 2 günde bir çıkıyor koyulasma daha belirgin ola bilir o yaptı mesela tekrar hep daha belirginleste
sacmalamakizim minikmucizeemaak Umudunu kırmak istemem ama bence negatif 10 gün gecikmeye çok belli olurdu bu kuruma çizgisi.
minikmucizeemaak sacmalamakizim Arkadaşlar ben kendimi pozitif diye ümitlendirmiyorıö zaten aöa anlamadığınız şu GEÇ DÖLLENME
minikmucizeemaak sacmalamakizim Ağrım var sadece çok su içtiğim için idrara zaten çok çıkıyorum kusma vs yok
minikmucizeemaak sacmalamakizim miğde bulantısı arada gelip giden var kahvaltıfan sonra gibi oda normal diye düşünüyorum
MugeGuness minikmucizeemaak 10 gün gecikmeyle geç döllenme dahi olsa böyle yok gibi çizgi çıkacağını sanmıyorum. Kan verin en garantisi. İnşallah vardır 🙏
minikmucizeemaak MugeGuness Bende olabildiğinden pek umutlu değilim. Değerlendirdim aslında ama bu zamana çıkardı diye düşünüyorum
minikmucizeemaak MugeGuness bu arada burada bi arkadaş vardı 56 gün gecikmeyle öğrenmişti:) neredeyse 2 ay oda değer çıkıp düşüp çıkmıştı:) Nasipte varsa Rabbim veriyorsa her an herşeu olur ama ben gebe oldugumu dusunmuyorum tabi
minikmucizeemaak MugeGuness Bulsam etiketleyeceğim ama eski bildirimleri görebiliyor muyum? Nasip tabi ki ben geçen ay kimyasal yaşadım denediö bu ayda. Sonra adet olayım da ona göre denemelete devam edeyim diye bekliyordum. Baktım bir iki üç gün derken gelmiyor
Yavuz123 Canım benimde gecikme 6 gün oldu ne idrar ne de kanda hiç birşey çıkmıyor ama aadetten önce lekelenme yaşadım hamile olduğuma o kadar eminim ki ama çıkmıyor
Dacmnt Yavuz123 Ablamda bu durumu yaşamıştı artık hastayım neyim var araştırın diye gitmişti vajinal ultrasonla görülmüştü gebelik inşAllah inşAllah vardır 🤲🏻
minikmucizeemaak Yavuz123 bende ufak bi lekelenme yaşamıştım kahverengimsi ama akıntıdır dedim yarın 12. Gün olacak daha çıkan yok ama burda benzer durumlara rastladım canım ne kanda ne idrarda çıkmayıp çok uzun eüre sonra öğrenenler vardı Rabbim bizlere de nasip etsin 🤲🏻❤️
minikmucizeemaak Dacmnt Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin canım ❤️🤲🏻 İnşAllah vardır Rabbimden ümit kesilmez 🤲🏻🫶🏻