Merhaba arkadaşlar. Ben 38+2 de cumartesi günü kontrole gittim. Öncelikle birkaç gün çok fazla terlemiştim, özel bölgem özellikle. Hatta pişik olmaya yakındı o bölgem. Aslında o gelen bebeğin suyuymuş bilememişim. Kontrole gittiğimde bebeğimin hareketleri çok azdı. Nstde de hareketleri çok azdı. Bir hafta kadar önce sezeryan ile doğum yapacağım netleşmişti zaten ama sancım yoktu, nişan gelmedi diye rahattım açıkçası. Doktora girene kadar 😂 doktor nst sonuçlarına bakınca direk USG ye aldı. Bebeği gördü, birkaç tuşa bastı ve direk artık zamanı doldu alıyoruz suyu bitmiş dedi. Ben bir hafta sonra olacağını sanıyordum doğumun ama kızım beklemedi. O anki korkuyla ağlamaya başladım, doktorum sakinleştirip aylardır yüzünü göstermeyen prenses artık geliyor dedi. Beni hazırladılar, belden iğne vurdular. Ameliyathanede benim sevdiğim müzikleri açtılar, sohbet ede ede ameliyat edildim. Kızımı karnımdan avuçlayıp çıkarmaya çalıştıklarını hissettim. Ne ağrı ne acı hiçbir şey hissetmedim ama tabiki hala ağlıyordum. Sonra yavrumu çıkarıp bana gösterdiler o an herşey şimdi başlıyor dedim. Temizleyip yanağıma getirdiler, öptüm öptüm öptüm. Hocam bu kız çok güzel diyerek ağladım. Sonra kızım benden önce odaya gitti, ben dikişlerin ardından odaya geçtim. Cumartesi günü yalnızca yataktan kalkıp ilk adımları atarken zorlandım. Şimdi sütüm gelsin diye yapılan yöresel tatları bile kendim yapıyorum. Binlerce kere şükür ediyorum. Çok zor gebelik geçirdim, bir tırnağı için bile ömrümü veririm. Umarım bütün anne adayları sağ salim bebeklerine kavuşur 🙏