Fgbebek-1 Kızlar erkek bebeği olacaklar ekşi mi daha çok baskın tatlı mı Ben sürekli limon turşu yiyorum
minikprens_71 Fgbebek-1 hep ekşi yedim 3 ay boyunca. Sonrasın da tatlı yemeye başladım tatlıyla devam ediyorum ama arada bi ekşi de çok istiyor canım hatta ağzım sullanıyor yemezsem kendimi kötü hissediyorum😂 limon, ekşi yüz, turşu, ekşi elma ve mandalina vs. Gibi🥰
2prensesannes Fgbebek-1 kendim ise doğruluk payı oldgnu düşünüyorum ilk 2 kzmda hep ekşi yedim doğuma kadar bulanti kusma sıfır 3uncu şuan her 2 sindende tiksindm son aylardaym su bi haftadır deli gibi tatlıya basladim belirsiz bizimki gostermiyo
2prensesannes Fgbebek-1 benim arkadaşta 15haftalik eksi deli gibi yiyo kız sandi ama erkekmis dün ogrendi ilk gebeligindede hep tatlı yemis eksiden tiksinmis oğlu var yine 2inci ekşi bu sefer kendi kz hissediyo doktorda erkek gibi görüyorum demis
Fgbebek-1 2prensesannes yaa bilmiyorum ki bizim bebiş kendini son dkka gördüm dedi doktor bakalım detaylıda kızmı erkekmi öğreniriz inşallah 😍
2prensesannes Fgbebek-1 ben mart basi dogum 32 haftann icindeyz bzmki sirt dönük bacak kapali ters ters olmasa doktor yine kesinlestirrdik dedi dönmedi benzetme ile kaldik farkli doktor erkek kendi doktorumz kiza benzetme yapti 😂
Fgbebek-1 abilgen evet ama şimdi sanki değişti gibi bi mani bana erkek dedi ama ekşiden başka bişey görmüyor gözüm 😂🍋
minikmucizemmmmmm Fgbebek-1 canım hep tatlı yemek istiyodu cinsiyeti öğrenene kadar rüyamda bile hep tatlı yiyordum oğlum olacak😊 19 haftalık olduk hala tatlı istiyorum sürekli