Deletedmom_85 Kızçeler eşim şehir dışında gece geç gelecek beni bu geceye kadar idare edecek sürükleyici dizi önerisi alabilir miyim? Gizem olur bilim kurgu olur aksiyon olur farketmez. Oturup bi solukta izlenecek merak uyandıran tarzda dizileri severim bekliyore🫠
Damlasuu Deletedmom_85 ben genelde youtubede eski dizilere tekrar başlıyorum daha çok sarıyor😂 netflixde eğer izlemediysen slasher, hayal adası, cennete hoşgeldiniz, şahmaran, wednesday gayet güzel ben genelde netflixte sadece film izliyorum dizileri çok sarmıyor ama bunlar gayet iyi
Deletedmom_85 Damlasuu slasher hayal Adası bunları izlemedim sanırım diğerlerini izledim. Teşekkür ederim hemen bakacağım 🫠 bende film hemen bitiyor ya ona sinir oluyorum dizi olması lazım ki günü bitireyim😬
anayimbenanaaaa Deletedmom_85 Rain var biraz uzun ama sarıyor eşim zorla izlettirdi ben izlemem öyle şeyler dedim baktım sarıyor 3-4 gecece bitti😅
Deletedmom_85 Daisy0000 bi ara az bi bakıp kapatmıştım tekrar şansımı denemeli miyim güzel mi sarıyor mu?
anayimbenanaaaa Deletedmom_85 bende öyle ya evlendiğim ilk yıllar o kadar çok izledim ki dizi kalmadı netflixte şimdi eski dizilere sardım