Spinal de hissetmiyorsun dokunmayı ama epiduralde dokunma hissi oluyor diyorlar deneyimleyen var mı ? Ben genel anestezi oldum ve bir daha doğum sonrası o kat kat kesik ağrısını çekmek istemiyorum fakat doğum anında tedirgin olur paniklerim diye de korkuyorum. İlk bebeğimde de çok beklettikleri için heyecanlanmış ve bebeğimin kalp atısları zayıflamıstı ondan genel olmustum epidural olacakken fakat epidural için de çok hoş şeyler söylenmiyor kimisi hissettiğini kimi hiçbirşey hissetmediğini diyor acaba spinal de mi hissedilmiyor

ExcitedMomm 9 aralıkta spinal oldum genel istedim korktuğumdan erken doğum olduğu için riskli diyip spinal yaptılar sadece göğüs kafesimde bir baskı hissettim midem bulandı o kadar onun dışında hiçbir şey hissetmedim korktuğum için sakinleştirici gibi bir şey yaptılar sonrasında da çok ağrım olmadı

Sekerbebekkk sakinleştiriciyi en başta mı sonrasında dikiş atılırken mi yaptılar? Evet bu semptom çoğunlukla oluyormuş mide bulantısı vs olarak 🙈 Genel ben kızımda oldum ve doğumdan sonra ağrı kesiciler etki edene kadar full ağladım o kesik ağrılarının her katını hissettim çok kötüydü ve bir daha genel olmayı düşünmüyorum 🤦🏻‍♀️ Sizin spinal ile ilgili düşünceniz nedir peki tavsiye edermsnz?

ExcitedMomm uyuştuktan sonra yaptılar. Ben öneririm çok rahat ettim ilk doğumumdu hiç yatmadım bile uyuşukluğum geçtiği andan itibaren hep ayaktaydım oturuyordum hemşirelerde sert kahve içmemi söylediler hem kanamayı söktürüyormuş hemde baş ağrısı kalmasın diye hiç öyle bir durumda yaşamadım çok memnun kaldım yani

Sekerbebekkk Aa çok teşekkür ederim bilgilendirdiğinz içim bende muhtemelen spinal olurum diye düşünüyorum darısı başıma diyelim sağlıcakla hayırlıca 🥰