Carpedym Kızlar doğum kontrolü bırakalı 1 ay olucak daha öncede bahsetmiştim bu ayı hep değerlendirdik diye bugün yine kahve leke geldi baya bildiğiniz neden böyle oluyo anlamadım bunla karşılaşan oldumu
hsns Carpedym canım sen bi kan versene neden buralarda çözüm arıyorsun farkındaysan yazdığını anlamayan var doğum kontrolü bıraktım diyince😂 kan ver sende rahatla bizde rahatlayalım ya haber de ver ama bana 🤲
Hewin Canım doğum kontrolü derken doğumdan sonraki evre mi öyle ise ben doğumdan sonra 40 gpn aralıksz adet oldum ondan sonra 15 güne yakın sürekli lekelenmem oldu doktora gittim normal dedi 2 aya kadar lekenlmn normal
Carpedym hsns kız ama doğum kontrol bitane var zaten hap 😂 bende bilemedim 2 hafta kadar var zaten adetime erken diye hiç umursamıyorum
hsns Carpedym valla benim 12 gün var içim içimi yiyor 🥺 canım Allah korusun belki gebelik yoksa enfeksiyon falan kapmış olmayasın enfeksiyonda da akıntı renkleri farklı olabiliyor
Carpedym hsns bakalım adeti bekliyorum doktora gidicem kontrole ozamana kadar nasıl olucak bilmiyorum