Melike658 Merhaba hanımlar 27 haftalık hamileyim vajinamda yatarken sağdan sola dönerken ya da yataktan kalkarken çok ağrı oluyor sanki bıçak saplanıyor ama saniye sürmüyor acaba normal mi 🤔 yaşayan varmı
melekkkosman Melike658 tatlim en iyi ben bilir diyemem butun hamileerin basina gelen biseydir diye umuyorum bendede cok oluyordu ve hala oluyor artik gun ilerledikce daha sk oluyor ben cok yasadim artik az kaldi 38+5 iz
arbustoo Melike658 aaahhh yarama bastın ek olarak kasıklarımda aynı şekilde normal 22. haftadan sonra artık vücüt doğuma hazırlıcak kendini dedi doktor :)
Arzuzdmr Melike658 bende de 28. Haftada başladı o ağrı başı Aşağıda demişti ondan baskı yapıyormuş. bol bol su iç demişti dr
Melike658 melekkkosman ya korkuyorum bebeğe bişe olur mu diye 🤔 Allah kurtarsın bir solukta inşallah canım benim 🙏🏻
Melike658 arbustoo bende kasıklarımda olmuyor sadece üst kısım anladım canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Dyg34 Melike658 sende de öyle oldu mu 27 girdim 3.trimeser dedi bende başladı agrılar akıntılar bel kasık vajinal agrılar son 3 aya girdik zorlamaya başladı
Melike658 Dyg34 kuzum bende 2 haftadır var zaten onun öncesi arada oluyordu ama şimdi her zaman oluyor akıntıdan ölüyorum zaten doktor fitil verdi kullandım geçer gibi oldu ama tekrar yeniledi 😞 kendimden iğreniyorum kokulu oluyor bir de
Nagihan1 Melike658 ben 22 haftaligim bendede oluyor. Sanki bi anda darbe yemisim gibi agri giriyo 2 saniye falan suruyo sonra geciyo sonra tekrar oluyo bu sekilde tekrarliyo. Bu haftalarda olmasi normal mi acaba
Aryam Melike658 ben 21 haftay bendede oluyor canim hatta shu an belimun agrisindan uyuyamiyorum oluyor mu sizde kizlar?😔
Melike658 Aryam çok şükür bende bel ağrısı çok nadir çok oturduğum zaman oluyor onun dışında yaşamadım