Mtoksz Arkadaşlar geçen ay bu bulgular görüldü ayrıntılıda. Genelde 28. Haftada geçiyor denildi ama bugün gittim geçmemişti doktor yine gördü ben şimdi endişelenmeli miyim napacağımı bilemiyorum sonra geçme durumu olur mu?
Mtoksz Dlnkle ben de 23. Haftada detaylıya girdim sıkıntı olduğu söylendi çoğu kişi 28. Haftada geçiyo dedi ama bugün gittim 28. Haftam ve geçmemişti korku aldı yine beni
Dlnkle Mtoksz birde benim ikiz diğer bebeğimde de kalpte parşaklık çıktı onun için 32. Haftaya kadar geçer dedi ona korkmadım ama diğerinin böbreklerini kafama taktım
Mtoksz Dlnkle 32. Hafta mı dedi doktor. Ben de onu bekliyim bari bana hep 28 dediler onda da olmayınca yıkıldım yine inşallah 32 ye geçer Allah size de yürek ferahlığı versin inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız
Dlnkle Mtoksz peritanalog aynı zamanda benim doktorum ikiz gebelik olduğu için detaylımıda o yaptı önemli değil o parlaklı dedi evet 32. Hafta dedi çoğu bebektede gözükür dedi korkmayın
Mtoksz Dlnkle hep 28e odaklandım bugün gidince de perişan oldum döndüm. Artık önümde 32. Hafta diye bi hedef var 😂 çok teşekkür ederim
berkabusra1 Bizde detaylıda beyninde kist çıktı 20. Haftadayız Doktorumuz korkulacak bir durum olmadığını söyledi doğuma kadar yada doğumdan sonra kısa süre içinde kaybolur dedi