mysweetbabyy Sizde de ağrılar başladı mı 3 4 gündür bende ince ince karin ağrısı kasik ağrısı başladı biraz oturayım hemen agriyor doktorumda biliyor gittinmm ama yine de tedirgin oluyorum
denizarenmom mysweetbabyy bende oyle agri yok sadece 2-3 kere vajinama bicak saplanir gibi oldu 30+1iz
Ozlemiskndr mysweetbabyy 29 haftalığım bende ama ağrım çok yok yemek yetince patlicak gibi hissediyorum sadece😁 magnezyum kullanıyorum oda fayda ediyor tabiki
Busradnrcn mysweetbabyy 29 haftalığım bendede öyle ağrılar oluyor doktor normal dedi. Ama 2 gündür korkunç bi öksürük var nasıl geçireceğim bilmiyorum 🤦🏻♀️
mysweetbabyy denizarenmom bende bu hafta başladı ya nst filan da gittim korkuyorum da ama doktorjm perinatolog inşallah detaylı inceleme yapmistir
denizarenmom mysweetbabyy senin gebeligin riskli mi? ay sen assiri evhamlisin ve kendine cok stres yapiyosun cunku biraz sakinn ol bebiside strese sokucaksinn
Meliko26 Bende de aynı ağrılar var karnımda özellikle altında ve üstünde oluyor korkmalımıyım bilmiyorum
mysweetbabyy Meliko26 bende bilmiyorum ya böyle afet olcak gibi agriyor karnim daha önce 2 sezeryan oldum ondan mı kaynaklı bilmiyorum ama tedirginim maalesef
mysweetbabyy denizarenmom evet riskli bu nasıl bir yorum simdi sen ay evhamlisin cok stres yapiyosun deyince ne değişti bu nasıl bir yorum ayıp ya
denizarenmom mysweetbabyy hayir sadece sakin ol diye dedim? her gebe bu haftalarda agrilar yasiyor kontrolede gitmissin bir sey olsa doktor illa soylerdi. ben kendini uzme sakin ol diye dedim ama sen saldircak yer ariyosun bence
mysweetbabyy denizarenmom saldırmak için bahane arasam emin ol daha farklı olur siz önce yazdığınız yoruma bakın sen evhamlisin yazmak ne kadar doğru yasanilanlari bilmediğin birine evhamlisin diyemezsn Lutfen bana yazmayın daha fazla
mysweetbabyy denizarenmom terbiyesiz cik postumdan iyilik mi yaptığın utanmadan bi de iyilik diyor yallah
mysweetbabyy denizarenmom bence Allah senin gibi suursuzca insanları o beyninde yargılayan birinin çevresine sabır versin kaybol hala konusuyorsun
mysweetbabyy denizarenmom evet evet aynen ben ergenim sen çok olgunsun biraz gururun varsa çıkarsın postumdan varsa diyorum bak
mysweetbabyy Ozlemiskndr ay bende kullaniyordum ihmal ettim bu aralar belki ondan arttı siz yazınca geri başladım hemen ins sifa olur