SutlacimiYedimmiBen 123esr_ simdi soyle birsey her kucuk karni olan küçük dogurmuyor her karni buyuk olanda buyuk dogurmuyor(bebegin suyu fazla oluyor vs) ama soyle bir durumda varki iri bebek nne karnindada belli oluyor doguma gittiğimde(artik cataldayim) ebe soylemisti kac kilo bebek biliyormusun buyuk dedi dedim bilmiyorum ciktiktan sonra ogrendim.
elif233233 123esr_ 2. Gebeligim 2 sinde de kilo almadım bebeklerim hep önden gitti iri beklendi alakası yok çok cahilce
mucizem___ 123esr_ karın 5 aydan itibaren cıkmaya başlar kimisinin ic karnı büyüktür dış karın sonradan cıkar bu ne sacma düşünce onları bu şekilde bilgilendir kimse istemez cok zayıf olsun ne sacma düşünce hep cahillikten bunlar ya
Bir_tirtilannesi 123esr_ daha 4 aylıksın hemen çıkmazki karnın daha bosver canım sen takma onları bende 4.5 aylık hamileyim karnım yavaş yavaş çıkıyor zaten ilk 3 ay hiçbirşey yiyemedim bulantı ve kusmaktan yavaş yavaş çıkıyor karnımda kimisinin iç karnı geniş oluyor karnı pek çıkmıyor kimisindede iç karnı dar oluyor 3 aylık hamileyken sanki 7 aylık hamileymis gibi görünüyor bünye meselesi bu 😏 bebek kilosuna gelirsen o bebegin annesi sensin senden iyi kimse düşünemez o miniği 🐣 bebek son haftalarda kilo alır 3 kilonun altında doğan çok bebek var belki minyon tipli bir bebis o yüzden kilo almadı o yüzden hiç takılma canım sen bebegin sağlıklıysa kilosu önemli değil tıka kulaklarını herkese sağlıkla doğsun bebis 🙏🏻🌸
ikibaloglanannesi Ne alakaymış. 35 haftalığım benimde karnım pek yok doktorum iç karnın geniş dedi ve ne yesem bebek alıyor şükür. Alakası yok karın büyüklüğüyle.
aliandalina Karın büyük küçük tamamen bunye vücut yapısı ile kaynaklı benimde karnım minik 26+4 haftalığım az ve sık yiyorum bana da kaynanam az ye çocuk yediğinden kilo almaz yiyici kadının bebegi zayıf doğar diyor ilk gebeliğim 37 haftalık doğum yaptım 3800 gram şimdi de 6 sene gecti sil baştan başladık aynı kelimelere devam ediyor zayıf doğar şunu yeme en sonunda al sen taşı istediğini ye dedim eşimde güldü ikimizede trip atıyor 😂
Besteharun67 8 aylık hamileyim görenler 5 6 aylık zannediyor mide bulantısı yaşadım 10 kilo verdim şuan 36. Hafta ve bebek 2900 gram hiç üzülme tamamen vücut yapısı ile alakakı halada az yiyorum sma bebeğe kilo aldıracsk şeyler yiyorum😊
Seval75 123esr_ Aynıı durumdayım😁 kocamın ailesini boşver çevredeki çoğu kişi diyor ben 7. Haftadan bu yana bulantı yaşıyorum ilaç kullandım fayda etmedi hala devam ediyor 6 aylık hamileyim karnım çok az bana çocuğun çok zayıf doğacak çelimsiz olacak sağlıksız olacak bilmem ne diyen çok ama doktorum gelişiminin iyi olduğunu söylüyor şu an 860 gram normal diyorlar ama bu tür insanlar anlamıyor bir an önce hamileliğim bitsin doğurmak istiyorum 😁 Yok efendim kendi mideni kendin bulandırıyorsun nazlanıyorsun hangi anne istemez ki evladı sağlıklı düzgün beslensin milletin ağzı torba değil ki büzesin
yanlisanlamaama 123esr_ bana da hamur işi yemediğim zaman bebeğin cılız olacak diyorlar tayt giydiğimde bebek içerde büyümez diyorlar 😂😂 cılız olsun büyümesin falan diyip gülüyorum kuduruyorlar 😂 siz de dalga geçin gülüp geçin yüzlerine karşı herşeyi de ne çok biliyorsunuz sizi gidi sizii falan yapın hahshha acayip soğuyor ortam çok güzel oluyor 😂
Liliales 123esr_ ya siz dengeli ve yeterli besleniyorsanız bebeğin de boyu kilosu haftası ile uyumluysa hiiiç takmayın. Bilmeyen insanlar ne kadar yersen çocuğa da o kadar geçer sanıyor. Hamilelikte doğurana kadar bulantısı olan kusan insanlar var bebekleri de sağlıklı doğuyor. Gereksiz kilo almanın kimseye yararı yok keşke ben de almasam 😂
Elyesa 123esr_ 4 aylık gaz yoksa zaten karın çıkmıyor ki bu insanların derdi ne ya herkes birbirini rahat bıraksın artık 5 aydan sonra çıkıyor genelde çıkmazsa daha iyi aamaaan çatlağın olmaz işte mis gibi sıkıntılı bi hamilelik değilse siz ve eşiniz kaç kilo doğduysa genelde o kilo civarı doğum oluyor kulaklarınızı kapatın 🌸
Hilal3425 123esr_ ben tüp mideliyim aşırı az yiyorum bana da aynı şeyler söyleniyor 6 gün sonra doğumum var karnım en fazla 6 aylık gibi arkadan bakınca hele hiç hamile değilim gibi bebeğim çok büyük bir bebek değil 3 kilo ama bu durum genetik bende aman aman iri yapılı bir kadın değilim sonuçta sadece yediğim şeylerin faydalı şeyler olmasına dikkat ediyorum az yediğim için normal bir insanın tek öğünde yediğini ben tüm gün anca yiyorum