Yagmurrr98 Canan_bgrck Canım kiloyla alakası yok bebeğin pozisyonu ile alakalı o durum bence ben devlet hastanesinde 12 . haftada öğrendimm bayada zayıfım bu arada🤣
KLORAKHANIM Canan_bgrck 9 kilo aldim 27. Haftamdayim ama 3 haftadir kilo almiyorum 😅el gider mersine ben giderim tersine 😇
minik_koala_ve_annesi Canan_bgrck insallah canim kesin demisti ihtimal mi dedim yok dedi degsmedi hic cinsiyet
hemsireacemianne Canan_bgrck doktorum perintolog .kadın doğumda cirft uzmanlığı var çok net erkek dedi 28 haftaligim yanılmadi da 😂😂
binnur64 Canan_bgrck yarın tam 12 haftalık olucaz ikili tarama olucak bakalım söyliycek mi doktorum cinsiyetini ☺
Burcu_asf Canan_bgrck bebeğin pozisyonuna bağlı aslında ama ben iki çocuğumu da 14 haftalık olmadan öğrenmiştim 🥰 abimin eşini de benim gittiğim doktora götürdüm 14 haftalıkken ona da söyledi
Dilberevinbarkinyokmu Ben tam 12 haftalığım bu gün kontrolüm vardı gittim %100 erkek dedi özel hastaneye gidiyorum bu arada ☺️
menessare Ben 11+5 te yüzde atmıs erkek ama net bisey icin erken dedi. 12+5 te yani Cumartesi yine gidicem yine erken ama bakalım belki söyler bişeyler :)