Emisse aysenrZey iki gün önce 1040 gramdı şimdi 1080 felan olmuştur tahminimce bugün tam 27 haftalıgız 😊🥰
aysenrZey Betul124 olmaz olur mu bacaklarım da kalçalarımda yürüyemedim zamanlar bile oluyor geceleri 4 aydır uykum yok doktor magnezyum yazdı ama bana fayda etmedi 🙄🙄
Busel Betul124 benimde dün gece oldu çok kötü yuruyemedim bile ya sıvı magnezyum ile ovaladı esim uyanınca geçmişti
Senasome Betul124 pilates yapıyor musunuz ? Elçin demirel ve simge duman rakip etmenizi olabildiğince kaşlarınızı esnetip güçlendirmenizi tavsiye ederim
BbabyMom Ayın başında kontrolüm vardı 27.haftada 930 gramdık gelısımı normal seyrınde dedı doktorumuz
aysenrZey BbabyMom normalde 27. Haftalığım ama doktor 28 haftalık dedi ve 1500 kilo dedi önden mi gidiyor acaba
aysenrZey denizarenmom benimki o zaman önden gidiyor o zaman doktor bir şey de demedi önden gidiyor diye 1500 kilo sorum olur mu erken dogum gibi
Betul124 Senasome yok pilates yapmıyorum ama evimiz içten merdivenleri olunca çok merdiven inip çıkıyorum teşekkür ederim takibe alıcam hemen
denizarenmom aysenrZey hayir canim neden kilosundan erken dogum olsun☺️ 2 haftaya kadar onden ya da geriden gitmesi normal kabul edilir
aysenrZey aliandalina cok dikkat ederek yediğim bir şey yok kahvaltı da kaşarı eksik etmedim gün ortasında meyve yemeye özen gösterdim cevizi cok yedim