Dilek_ackbas Bir kac gündür tansiyonm yüksek çıkıyordu 24 saat topladım 1086 çıkmış sonucum şimdi baktım doktora randevum var yarın bu sonuç nasıl sizce yatırır mı hastaneye acaba 37+1 olduk bugün preaklemsi öyküm var daha önce gebeliğimde 😞
Dilek_ackbas Betul124 37+1 tansiyonum çok dengesiz kızlar bir bakıyorum 13 9 bir bakıyorum 11 8 böyle en düşük 12 8 iki gündür
Sedamete Dilek_ackbas tansiyonun yükseliyor mu canım tansiyonun 14/9 olmadıkça hiç bir şey yapmıyorlar bende aynı durumdayım 37+5im sürekli tansiyonumu ölçüyorum ve haftada bir kontrollüyüm yakın takipteler sadece
Sedamete Dilek_ackbas şimdi başını bir daha okudum tansiyonun yüksekmiş bir an önce doktoruna git canım doğumu başlatırlar çok büyük ihtimalle
Betul124 Dilek_ackbas canım haftan çok iyi merak etme bir sıkıntı olmaz bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Sedamete Dilek_ackbas evet canım 30.haftadan beri topluyorum 24 saatlik idrarı en son 3 hafta önce 580 di onun üstüne daha vermedim ama her hafta normal idrar verdiği çok yükselmiş diyor hemşireler
Essraanil Dilek_ackbas sakin olun evet yüksek çıkmış ama haftanız çok iyi doktorunuza gidin en iyi bilgiyi verecektir sağlıkla kucağınıza alın inşallah ama biran öncr gidin doktorunuza☺️
Dilek_ackbas Essraanil evet ya heyecanlandım bende daha önce de öyküm olunca aradım birazdan gidiyorum doktora
nsaydn Dilek_ackbas bu 1086 dediğiniz ne acaba? Eğer total proteinse benim geçen hafta 104 çıktı. Herhangi bir işlem olmadı . Eğer o değerse sizinki yüksek yatırabilir hastaneye.
Dilek_ackbas Sedamete bende daha önce bir preaklemsi öyküm olduğu için merak ettik geldim doktoruma çok yakındi zaten
Dilek_ackbas Sedamete tansiyonunu takip et dedi perşembe günü bidaha çağırdı belki perşembe günü doğum yaptırırım dedi