323832 Balimmm bebekte kromozom bozukluğu varmış normalde 46 kromozoma sahibiz bebekte 47 kromozom çıkmış büyük ihtimal de bebek kızmış
Rwerdst Balimmm 47 kromozom var hayatım bebişin de kromozom sorunu varmış. Ayrıca bebiş kızmış (xx kız, xy erkek demek) 🥲 umarım hayırlısıyla yakın zamanda tekrar çocuk sahibi olursun canım ☺️
Mavilimorcicek Balimmm kuzum bende yaptırmıştım ama normal çıkmıştı sanırım trizomi 21 kromozom bozukluğu çıkmış açıklaması onu gösteriyo
m_k34 Çok anladığımı söyliyemicem ama kromozom bozukluk varmış gibi duruyor bende yaptırmıştım herhangi bir kromozom bozukluğu saptanmamıştır yazıyordu bunda varmıs gibi anladım .
Eventuallyhappens Bu sonuç kürtajda alınan parçanın patolojik sonucu mu yoksa siz ayrıca genetik test mi yaptırdınız acaba? Ben de 1 hafta önce kürtaj oldum da.patolojiye gönderilecek denmişti.Bana da böyle detaylı bir sonuç mu gelecek acaba
Rwerdst Balimmm yok hayatım tekrarlamaz. Şans işi açıkçası. Ama yine de perinotologla sanırım görüşme yapıyorsun. Altta da yazıyor zaten genetik danışma verilsin diye. Aile deki falan genetik hastalıklara bakarlar belki. Doktorunuz yönlendirir onu.