ilmur41 ilk transferimde olmuştum o da pozitifti sürekli evde test yapıyordum internetten bakıyordum sonra sorunlu bir gebelik olduğunu öğrendim kalbi durdu 7. Haftada o beni baya sarstı ikinci transferim öncesi histeroskopi oldum toparlanma sürecinden sonra tekrar transfer yapıldı ikincisinde inanın hiç düşünmedim ne olumlu ne olumsuz sadece dinlendim kitap okudum her zamanki işlerimi yaptım asla düşünmedim ama aklım hep kaybettiğim bebeğimdeydi galiba bu yüzden o psikolojiye giremedim. Transferin 12.günü sabahtan gidicektim hastaneye belirtim falan yoktu negatiftir diye düşündüm öğlen kalktım sallana sallana gittim kan verdim eve geldim sonuca bakmadım bile eşime attım barkodu sen bakarsın dedim 1 saat sonra pozitif galiba diye mesaj attı baktım 1500 çıkmış inanamadım doktoruma ve yardımcısına yazdım hemen aradılar beni ikinci tahlili yapmana bile gerek yok dediler böylelikle öğrenmiş oldum. Heyecanınızı anlıyorum çok normal ama insan her ihtimali düşünmek zorunda bence sonrasında gerçekten yıkılıyor inşallah pozitif görürsünüz hakkınızda hayırlısı olsun 🌸