Birbebek1anne 40+3 oldum ama bebek hala kanala girmemiş hiç bir belirtim yok doktor 41 de sezeryan diyor bu şekilde olup aniden sancısı başlayan normal doğum yapabilen var mı
Halimbey Birbebek1anne dogum anında kanala girdi benim bebeğim kanalda değildi ebeler kanala girmesini sağladı hatta
Merve-fatih Birbebek1anne Haftadayım bende, İngiltere’deyim. Bebeğim doğum kanalına girmediği için 2 seçenek sunuldu geçen hafta. Ya sezaryen ya da doktorlar elleriyle kafasını çevireceklermiş. Kafasını çevirmelerini tercih ettim 1 hafta daha bekleyecekler kendi dönebilir diye ama içerde alanı çok daraldı dönmesi zor diyorlar 😕
Gulnar_95 @"Birbebek1anne"Ben bilmiyorum ama burda okuduğum kadariyla 41 hafta onermiyorlar doktorlar bebek kakasini yapabilir diye kanala girmediyse sağlik acisinda sezeryan ol bence gecikme
Birbebek1anne Geç döllenme olduğu için beklemek istedim 1 hafta geriden geldi hep başlarda bebeğim aslımda şuan 39 haftada gibi birşeyim birde sezeryan önermesini anlamıyorum doktorun suni sancı falan veriyolar diye okuyorum forumlardan