Minikfasulye38 Selam güzel anneler ☺️ İstanbul’da veya Tekirdağ’da bildiğiniz memnun kaldığınız şöyle Bebişin her şeyini detaylı anlatacak,bize gösterecek, renkli ultrason görüntüleri verebilecek tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı? Fikirlerinize çok ihtiyacım var 🙏🏼
Ceyda76 Minikfasulye38 cnm ben özel klınıge gıdıyorum Çorluda .Her seferinde renklı görüntüde verıyor doktorum Detaylı da orda olacak ekstra ödemem yok sadece muayene ücreti ödüyorum
Minikobaby Minikfasulye38 selam ben optimet hastanesinde yaptirmistim ama fena degil cokta memnum kaldim sayilmaz, ama tekirdagda ozgur bige muayenesi var oranin iyi oldugunu dusymustum bana uzak diye gitmemistim deneyebilirsin
Minikfasulye38 Minikobaby ben de normal kontrollere optimede gidiyorum ama detaylıyı orda yaptırmak istemedim açıkçası biraz araştırdık çok memnun kalan yok sizin gibi. Diğer dediğiniz doktorun yeri tam olarak nerde acaba?
Ceyda76 Minikfasulye38 Çorlu ballı center 8. Kat Esengül Can .Doğumları da Çorlu optımette oluyor yan yana zaten .Benim ıkız ve tüp bebekle kendısı tskıbını yapabilen tek doktor bız burda 20 aıle ona gıdıyoz her gıdısımızde renklı resım çıkarıyor ıstemeden veriyor sıyah beyazda verıyor .Oldukça memnunuz araştırın ınsta guldoktor hesabı
Minikobaby Minikfasulye38 merhaba, Suleymanpasa da olmasi gerekiyor. Google ozgur bige yazinca cikiyor klinik size konumda atiyor
Sulemsiii 7 Şubat’ta Zeki Şahinoğluna gidicem İstanbul Kadıköy de çok memnun herkes eltim iki çocuğunda da gitmişti zaten bakalım benim nasl geçicek☺️
Papatya111 Tekirdağ da Özgür Bige benim doktorum. Ayrıntılı ultrasonumu da kendi yaptı toplam 45-50 dakika boyunca baktı, anlattı. Kendisi 2 kere ayrıntılı ultrason yapıyor 2 hafta sonra 15 dakika kadar organ gelişimlerine tekrar baktı ikincisine ücret ödemedim. 900 TL ayrıntılı ultrason ücreti. Şuan güncel fiyatı bilemiyorum 1 Aralık’ta yaptırmıştım. Renkli de bakıyor ama benim kızım yüzünü asla göstermiyor göremedim o yüzden 🙈 ama renkli çıktı vermiyor siyah beyaz veriyor.
Minikfasulye38 Papatya111 teşekkür ederim ınstagramdan takip ediyorum söylediğiniz doktoru ama renkli ultrasona çok heves ediyorum vermiyorsa bir tık üzüldüm 😒😀
Sedack Güncel olarak esengül hanımın ücreti 550 tl sanırım değil mi? Bende ona gitmeyi düşünüyorum ekstra bi ücret alıyor mu