Yeniannis_ Tugceee95 benimde erkek🙈🙈 artık ya prenses olcaz yada hizmetçi hahah maç vs sevmiyo iyi ki eşim kıskanırdım arkadaş gibiler diye.
Tugceee95 Yeniannis_ Ee sen sanslısın ozaman benmki fanatik malesef daha smdıden topcu yapcam dıyor😅 ama bence sevsede sevmesede erkek deglmi ikiside gene dıslancaz gıbı hıssedıyorum🙈😅
Yeniannis_ Tugceee95 haydaa😂😂😂 Dışlanmayız ya birbirimize destek çıkarız😂 yazışırız hahah Prenses yapcaz kendimizi artık başka çare kalmadı 😂
Nursaygi Yeniannis_ Sağ sol muhabbetiyle alakası yok benimde bebeğim erkek ama sol tarafta hep bazen göbek deliğimin orda hareket ediyor bazen sağ tarafta canı nerde isterse orda hareket ediyor bence. 😁
Yeniannis_ Nursaygi kafası sol bacak sağ sanırım bende de aynen öyle alan daralsın da bakalım nasıl gezcekler😂😂🤭🤭
EU__1718 Yeniannis_ olabilir hareket etsinler de artık sağ sol neresini beğenirse beyfendi farketmez 😅
Yeniannis_ EU__1718 tabi canım allah sağ salim kavuştursunda bunlar hamileliğin tatlı balayı zamanı😂 vursunlar gezsinler haha
Nursaygi Yeniannis_ Benimkinin ayakları solda. 😂 Geçen kontrole gittiğimde sordum ayakları solda mı hep oradan vuruyor dedim doktor baktı evet orda dedi. Biraz daha rahat rahat gezinsinler bakalım. 🫶🏻😁