Fatmaakoglu 3kuzuAnnesiyim bsiey sorabilir miyim bizim çocuk yaptığımız gün 1 ve 2 kasım son adet tarihim 25 ekimdi benim ne acaba
Bymrrbebek04 3kuzuAnnesiyim Yaş 18.10.1997 Son adet 15 Ağustos banada bakar misiniz bilicek misiniz merak ettim
3kuzuAnnesiyim Bymrrbebek04 27 agustostan önce olduysa erkk sonraysa kız:) ne zmn hamıle kaldınsa sec artk: D
Bymrrbebek04 3kuzuAnnesiyim benim yumurtlama 26 agustostan sonra basladi yani kizim olucak ve dogru kizim olucak gercekten
Fatmaakoglu 3kuzuAnnesiyim yaa işte herkes son adet tarihini söylüyor yaa benim çocuk yaptığım tarih belli 12.12.1996
Rnur06 3kuzuAnnesiyim canım baya da Bi yorum cevaplamışsın valla sabrına hayran kaldım maşallah sana zahmet olmazsa bana da bakarmısın Bi doğum tarihim 22.07.2000 son adet tarihim 30 Eylül 2022
Fatmaakoglu 3kuzuAnnesiyim ayy hadi inşallah bı oğlum var Allah’ın dan hep dua edip kız istiyroum adaklaeim var inşallah hayırlısı sağlıklı bı kızım olur yarın gideceğim doktora 12 haftalık bakalım gösterirse öğreniriz
Arzum_muro 3kuzuAnnesiyim teşekkür ederim Burda 12+3 haftalık doktorum söylemedi erkek olma ihtimali var mı 
3kuzuAnnesiyim Arzum_muro canım sırt üstü uzanıo ve ğoposu gözüküo olsa bır tahmınde bulunurdumda boyle anlamadım
Arzum_muro 3kuzuAnnesiyim tmm cnm benim teşekkür ederim ilgilendiğin için Rabbım hayırlısını versin herkeze