M2k2_i-2 Kızlar doktorum üç hafta üst üste kız dedi sonra erkek dedi bugün radyologa göründüm oda emin değilim ama yüksek ihtimal kız ama net değil onu da diyeyim dedi iyice sıkıcı bir hal aldı anlayanlar sın kez yorum yapabilir mi lütfen rica ediyorum 🙏🥺
Cerennn1 3kuzuAnnesiyim Doğum tarihi 14/11/1997 Son adet 20/11/2022 rica etsem banada tahmin yaparmisn
M2k2_i-2 3kuzuAnnesiyim yani bir hafta ara ile öğrendim gebe olduğumu önce negatif sonra pozitif gördüm i
Ulduz2345 3kuzuAnnesiyim merhaba benimkinede baka bilirmisnz? 07.09.2000 adet tarihi 29.08.2022 15 eylul yumurtlama gunum idi.ovulyasyn testiyle takp etmisdm.
M2k2_i-2 Valla 2 kasımda test verdim negatif çıktı 9 kasımda verdim pozitif çıktı o yüzden bilmiyorum ki net olarak
Ulduz2345 3kuzuAnnesiyim hayir( 12 haftda erkeye benziyor demisdi.80%. yarin detayli ultrsn var sabah oyrenirz deye dusunuyorum artiq 🥰😊bide bisey sorusum canim.dolenme ne zaman oldu bilmiyorum cunki yumrtlma gunu iliski olmamsdi 14.16 olmusdu hangi gun tutdu onun onemi varmi sizce??
3kuzuAnnesiyim Ulduz2345 zaten o gunlerıde üstüne koyuyorum kimse adet gunu hamıle kalmaz. Gark etmıo senın 3 ay arka arkaya kız gısterıodu zate
2prensesannes 3kuzuAnnesiyim nasıl kalmaz kız ben kalmışım ya işte üstüne de adettim 14 haziran regal gordum 17 temmuzda hamile oldgmu ogrendik ogrendgmzde 6 haftalikti nasıl oldu anlamadm ondan önce kaldım ise regal niye gördüm üstüne 4 gün bide😂karman corman
Fatmaakoglu 3kuzuAnnesiyim bsiey sorabilir miyim bizim çocuk yaptığımız gün 1 ve 2 kasım son adet tarihim 25 ekimdi benim ne acaba
M2k2_i-2 @birminnosannesi_ @Papiiii @babyugur @2022bebeki rica etsem lütfen yorum yapar mısınız yukarıda açıklama da yaptım 🥺
birminnosannesi_ M2k2_i-2 canım sırtını dönmüş galiba çok belli olmuyor ama kız gibi geldi tahminimce