minik_koala_ve_annesi Selam canimiz teyzeler size bir sorum olacak oglum 3.5 aylik o kadar sık terliyoki surekli kiyafet degistirmekten yoruldum bu durumda siz ne yapiyorsunuz ay’ın 15 inde kontrolumuz doktora da soracagim gitmeden. Once siz tecrubeli annelerden de fikir almak istedim😇🥰
Fundaaaaa minik_koala_ve_annesi erkek bebek çok sıcağa gelmez canım sıfır kol bir çıtçıtlı üstüne patikli tulum giydirmen yeterli olacaktır isilikte olur sonra
nilsmomy minik_koala_ve_annesi sırtına tülbent gibi yumuşak bezler koyup onları değişseniz belki daha kolay olur sizin için
hulyaakgn34- Canım normal ama çok kalın giydiriyor olabilirsin farkında olmadan daha sonraları isilikte yapar yatırdıgında oda ısısını düşür hem daha rahat uzun uyur hem terlemez
minik_koala_ve_annesi hulyaakgn34- oda isimiz canim 25° pamuklu pijama giydiriyorum ya da uyku tulumu uyku tulumu olunca uzerinide ortmuyorum isilik olmadi ama uyur uyumaz su icinde kaliyor zibina kadar oyle yatirsam vicdanim el vermiyor hasta olur diye degissem komple soydugum icin uykusu kaciyor 🤦🏻♀️
minik_koala_ve_annesi Fundaaaaa islik yok canim bazen uzun kol zibin altini ciplak yatiriyorum ona ragmen terliyor oda isimiz 25° tek kat ince pamuklu pijama giydiriyorum ya da uyku tulumu, tulumla uzerini hic ortmuyorum
minik_koala_ve_annesi Fundaaaaa corabini cikardim gece mesela ayaklari oyle terlemis ki yorgana su dokulmus gibi
minik_koala_ve_annesi Fundaaaaa birde oyle deneyim kuzum annelik iste 😅😅illa bi bastirmamiz kombiyi fullememiz lazim iyilikten cok zarar aslinda 😒
Fundaaaaa minik_koala_ve_annesi oluyor böyle şeyler en başta 2 çorap giydirmişliğim vardı oğluma 😂 şimdi oda ısımız 24’den yukarıya çıkmaz 22’ye kadar da düşürürüm 3 yaşında tabii artık benim ki ikinci geliyor 🥴
minik_koala_ve_annesi nilsmomy baya tulbet koyacak gibi olmuyor.kuzum cocugu sıksam suyu cikcak.modda oluyor
NM_mom 25 derece çok sıcak😵💫 22 ve 23 dereceye indirdik oda sıcaklığını terlemesi gitti ve uyku süresi uzadı
minik_koala_ve_annesi NM_mom bende dusureyim canim bizim ev gunes goruyor son kat altimda kimse yok biranda soguyor ev bu kotu durum dengeleyebilirim insallah isiyi