miniginannesi-1 Samye18 4. Bizimde 🙈 inşallah iyi haberler olur geçen ay göğüslerim de şişlik ağrı vardı diğer türlü hiç kramp filan yoktu regl olduğumu bile anlamadım ağrısız şekilde geçti bu ay sadece kramp var
Samye18 miniginannesi-1 ya benim de kasığımda böyle çimdik atar gibi ara ara bir şey oluyor geri geçiyor ama sende var mı
Ecemnurtinel_45 Benimde bat 31 belirtilerim var yarın kan testi yaptıracağım inşallah pozitif çıkar inşllh hepimiz güzel haberler alırız 🙏🏻
Samye18 Ecemnurtinel_45 ay sen yaptır eğer bişeler çıkarsa bende gider yaptırım canım haber ver ama lütfen
MM5 11 gün önce yumurtlamam oldu evde gebelik testim yok ovülasyon testiylede belli oluyormuş diye ovülasyon testi yaptım bugün negatif. 31 inde adet olmam lazım .belirti diyebileceğim özel birşey yok her zamanki adet öncesi semptomlarım mevcut ama bu ayda olmadı sanırım😔
Samye18 MM5 daha var ama ya üzme kendini benim de bat 31 bende dün yaptım hiç bişe çıkmadı iki gün kalasıya yapacağım
MM5 Samye18 bugünde ovülasyon yaptım negatif yok sanırım artık yumurtlamadan 12 gün geçmiş oluyor sizin güzel hbaerlerinizi bekliyorum
Samye18 Seh999 öyle mi diyorsun yine duramadım yaptım canımı sıktım işte erken gebelik testi yapsam çıka rmı acaba silikte olsa 6 gün var
Nuur2124 Kızlar benim son regl ilk gunum 20 aralikti bir hafta kadar geciktim 🙈ama testler negatif , bir kere de pihtili kanamam oldu bir peceteye mahsus düşük yapmış olabilir miyim?veya inşallah güzel haber alırım lütfen dua edin